Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Győrben kezd egyre jobb lenni a fideszes buli, most az egyik Fidesz képviselő állt fel még augusztus 20-án a városi rendezvény színpadára, csatak részegen és keresetlen szavakkal sok érdekes dolgot mondott- számolt be a Blikk

Úgy látszik, hogy a közelgő önkormányzati választások előtt totálisan szétesik a Fidesz az egyik legfontosabb magyar városban, Győrben. Nem rég jelentette be a város leszerepelt korábbi fideszes polgármester Borkai Zsolt, hogy elindul a jelenlegi fideszes Dézsi Csaba Andrással szemben.

Most pedig a  helyi Fidesz Borkai szárnyához tartózó képviselő, pontosabban ex-fideszes képviselő, Hajtó Péter augusztus 20-án a programsorozat végén felment a színpadra, hogy mondjon egy búcsúbeszédet, csatak részegen.

A közgyűlési képviselő neve februárban került elő, amikor jelölte Borkai Zsoltot a város díszpolgárának. Ezúttal a szereplést is vállalta, és nem állítunk sokat, ha azt mondjuk: emlékezetes alakítást nyújtott- számolt be az esetről a Blikk. A lap videót is közölt, ahogy a Fideszből kizárt politikus mezítláb, egy kicsit dülöngélve, borvirágos hangon kitálal.

 

Hajtó a furcsa beszédében elmondta, hogy  szerinte nagy harcokat kell megvívni, és arra kért mindenkit, hogy „24 júniusában adjatok nekem bizalmat!”  Majd arról beszél hogy „ fideszes színekben jutottam idáig, de most kiléptem pár hete. (elvileg pedig a város jelenlegi fideszes polgármestere kezdeményezte a kizárását)

Majd most mond igen izgalmas dolgokat: Holnapután találkozom a miniszterelnök úr édesapjával. Tehát a szívem a helyén van, de ez a városvezetés nem. Sajnos arról nem beszélt, hogy mért is találkozik Orbán Győzővel vagy esetleg Orbán Viktor Borkaiékat támogatná? Meg egyáltalán mi köze van az Orbán apukának a politikához…

”A továbbiakban az is kiderül, hogy ő ezzel a borgőzös kampányszöveggel Borkai Zsoltnak kampányol: „Gyertek velünk és bízzatok bennünk. Borkai Zsolt és én, meg mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt.”

Hajtó arról is beszélt, hogy a jelenlegi fideszes polgármester megfenyegette: „Azt mondta nekem tegnap a Dézsi: »Meg foglak semmisíteni!« Azt mondtam: »Csináld! Az ingerküszöbömet nem éred el.« Tudod, miért? Mert ti húzzátok az X-et.”

Hajtó legerősebb mondatai ezután jönnek: „Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam. Követtem el bűnöket. F@szom tudja, hányat?! K@rv@ sokat! De srácok, az elmúlt négy évben dolgoztam Győrért, és nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok.”

Hogy valójában milyen egy mocskos világ lehet a Fideszen belül egy-egy ilyen történet remekül megvilágítja. Fenyegetik egymást, bűnöket követnek el, s ez még csak a jéghely csúcsa.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: