Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Szabad Európa forgatott egy 30 perces filmet a Fidesz kommunikációjáról és annak hatékonyságáról, a filmben megszólal Tóth Bettina, aki 2022-ban a Fidesz ifi szervezetének egyik arca volt és igazán megdöbbentő mondatokat mondott a Megafonról.

Tóth Bettina onnan lett ismert sokak számára, hogy az X-faktorban negyedik helyen végzet, később belépett a Fidesz ifjúsági szervezetébe a Fidelitasba, bár onnan már kilépett, de azóta is Fideszt támogató videókat készít Tiktokon.

Tóth Bettina szerint, a Fidesz közeli influenszerek között vannak olyanok, akik magánszorgalomból készítik a videókat és ők Megafon ellenesek is.  Ő is ebbe a kalapba tartozik, de sokan vannak így elmondása alapján.

Tóth Bettina 8:30 és 17:40 között beszél a Megafonosok viselt dolgairól

Majd Tóth kendőzetlenül őszintén elmondta, hogyha vissza akarnánk fejteni, hogy mi a Fidesz-kommunikáció sikerének a titka akkor valóban az egység lenne az egyik oka, de ha még mélyebbre mennénk, akkor a pénzre bukkannánk- fogalmozott

Szerinte ez egy hibás koncepció a Megafonnál, mert ők teljes mértékben leuralt influenszereket hoztak létre, akiket addig fog bárki is pénzelni, ameddig nem bizonyosodik be, hogy ez önerőből ingyen sokkal jobban működhet.

Majd egy kölcsönös szimbiózisról is beszél, mert ha nem fizetett influenszerek lennének a Megafonnál, akkor nem tudnák a tartalmat fentről rányomni az adott személyekre- véli

Majd Tóth Bettina igazán erős mondatokat is mond: nekem a Megafonnal szemben az a legkisebb problémám, hogy irányítva vannak. Nem teljesen értem, hogy miért olyan influenszerket foglalkoztat a Fidesz, akik nem azokat az értékeket képviselik, mint amit a kamerába elmondanak.

Szerinte, ezek a szereplők totálisan máshogy is viselkednek. Majd arra a kérdésre, hogy ez miben nyilvánult meg Tóth a következő választ adja: hogy is mondjam ezt szépen? Nekem végtelenül összetörte a jobboldalba vetett hitem az, hogy tisztába vannak azzal, hogy ki milyen undorító cselekményeket követ el, akár a magánéletében, akár a munkahelyén. Ezeket az embereket tudatosan megvédik, az áldozataikat elhallgattatják és utána mindenki mástól elvárják, hogy mosolyogjon.

Sok esetben az áldozataikról még hazugságokat is kezdenek el terjeszteni, netán ha egy nap előjönnének az igazsággal, akkor senki se higgyen nekik- állítja Tóth, hozzátéve hogy Ő ezért nem maradt ott.

Kérdésre kifejti, hogy a Megafonnál több ilyen szereplő is van, aki ilyen dolgokat tett, de azért nem szeretne konkrétabb eseteket mondani, mert azt szeretné, ha azok nyilvánulnának meg, akikkel ez az egész történt. Általánosságban annyi, hogy sok esetben nem megfelelő a viselkedésük a nőkkel szemben, illetve azért nem ártana velük egy drogtesztet csináltatni.

Tóth arról is beszél még, hogy ezekre a problémákra írásban is és szóban is felhívta Fidesz politikusoknak a figyelmét, de semmi nem történt. A Szabad Európa kereste a fentiek kapcsán a Megafon vezetőségét, de természetesen semmiféle választ sem kaptak.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: