Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre jobban kiélesedik Vitézy Dávid a Fidesz korábbi közlekedési államtitkára és Lázár János miniszter csörtéje. Vitézy nem nézi túl jó szemmel azt az ámokfutást, amit most a MÁV-nál rendeznek, most az Indexnek vetett oda Lázárról egy-két keresetlen mondatott.

Tegnap Lázár János államtitkára esett neki Vitézy Dávidnak, konkrétan hazugsággal vádolta meg a Fidesz egykori közlekedési államtitkárát, Vitézynek se kellett több, nekifutásból rongyolt bele az Indexen Lázárba.

A volt államtitkár először is arra hívta fel a figyelmet, hogy Lázár János az a személy, aki legutóbb épp üvöltözött magából kikelve a nyilvánosság előtt a MÁV vezetőivel, hogy »ne okoskodjanak«.

Majd Vitézy megjegyzi, hogy tegnap olvasta az újságban, hogy szabotőrök és kiszivárogtatók tehetnek a MÁV működési zavarairól és a lassújelekről. Ezt nem Gerő Ernő, Rákosi Mátyás közlekedési minisztere mondta 1949-ben, hanem Csepreghy Nándor, Lázár János helyettese.

Eközben az történt, hogy az elmúlt napokban valóban nagy tisztogatást rendeztek a MÁV-ban, úgy hallani, régóta ott dolgozó kiváló szakembereket távolítottak el, pusztán azért, mert azzal gyanúsítják őket Lázár Jánosék, hogy ők tehetnek arról, hogy a nyilvánosság értesült a MÁV működési zavarairól.

Vitézy Dávid azt is hozzátette, „ha nem emberi sorsokról lenne szó, még nevetni is lehetne ezeken a történeteken: olyan adatok kiszivárgásának felelőseit keresik, amelyek egyébként bárki számára elérhetők a MÁVINFORM oldalán vagy a MÁV-appon, csak mivel ők nem használják a vasutat, fogalmuk sincs, a vasút milyen fokú nyilvánosság mellett működik mindennap”- szólt be a Fidesz egykori államtitkára a Fidesz jelenlegi miniszterének

Vitézy Dávid azt is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy „érdektelen történetek ma már ezek, Lázár János tavaly november óta közlekedési miniszter, eltelt 10 hónap, a MÁV körüli problémák sokasodnak, és ha őszinték akarunk lenni, a megoldások keresése helyett a beruházások leállításával, a járműtenderek visszavonásával eddig leginkább újabb problémákat sikerült előidézni”.

Zárásként hozzátette, a MÁV rendszeres utasaként is arra kérem a közlekedési tárca vezetését, hogy ne velem foglalkozzanak, ne mindenkiben a szabotőrt és a kiszivárogtatót keressék, hanem vállaljanak végre felelősséget és foglalkozzanak azzal, ami a munkájuk. Bőven van és lenne mit tenni ugyanis a magyar vasút ügyében – zárta az Indexnek adott nyilatkozatát.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: