Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte már minden naposak a MÁV-nál a totális összeomlások, hogy egy nap jelentős és fontos vonalakon nem tudnak időben elindulni járatok. Mai nap sem volt kivétel.

Egy biztosítóberendezés hibája miatt 40-90 perces késésekre és járatkimaradásokra kell számítani a Székesfehérvárt érintő vonalakon – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján csütörtök délelőtt. A MÁV-térkép szerint elsősorban a legfontosabb vonalukon, a Budapest–Balaton között nagy a baj.

A közlemény szerint nem működik egy biztosítóberendezés Székesfehérvár állomáson, így a vonatok várakozásra kényszerülnek, és a kapcsolódó vasútvonalakon torlódnak a szerelvények – írta meg az MTI.

A Mávinform közben arról tájékoztatott, hogy csütörtökön reggel negyed 9-től nem működik a biztosítóberendezés Székesfehérvár állomáson, a vonatok várakozásra kényszerülnek, a kapcsolódó vasútvonalakon is torlódnak a vonatok.

A Székesfehérvár állomást érintő vonalakon 40-90 perccel megnőhet a menetidő, jelentős késésekre és járatkimaradásokra kell számítani.

A legutóbbi tájékoztatás szerint a meghibásodás az alábbi vonalakon okoz forgalmi rend változást:

A székesfehérvári elővárosi vonatok Gárdonyból fordulnak vissza Budapest felé.
Az észak- és dél-balatoni vonalon 60-120 perces késésekre kell számítani.
A Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Székesfehérvár–Komárom vonalon egyes vonatok helyett pótlóbusz közlekedik inkább.

Fontos kiemelni, hogy Budapesten számos vonatkésésre kell számítani. Vannak olyan vonatok, amelyek 70, esetenként 90 percet késnek, és járatkimaradásra is készülni kell.

Persze nagy kérdés, hogy egy olyan szolgáltatás, ahol szinte mindennaposak az ilyen vagy kisebb mértékű összeomlások mennyire is jól használható. Itt embereknek kellene eljutni munkába, orvoshoz, iskolába stb. S akkor csodálkozunk, ha inkább mindenki autóba ül?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: