Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is többször beszámolt már a Lázár János és Vitézy Dávid, vagy Dézsi Csaba és Borkai Zsolt vagy Pesty László és Mészáros Lőrinc között kirobbant afférékról. Most újabb háború robbant a Fidesz világban.

A Magyar Hang arról számol be, hogy nagy erőkkel robbant ki Rogán Antal és Demeter Szilárd között a háború. A lap úgy fogalmaz, hogy az első csatában „Rogán csapata kiütéssel győzött”.

A Magyar Hang úgy értesült,  hogy teljes sorcserét hajtottak végre a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.-ben, Demeter Szilárd embereit menesztve, ami már a cégbírósági adatokból is látszik.

Az új ügyvezető az a Pongrácz Bálint László, aki a Drogkutató Intézet névre hallgató, a magyar kormány drogpolitikáját támogató államközeli pénzekből működtetett szervezet alapítója, de dolgozott a Transzparens Újságírásért Alapítványnál (TÚA) is.

 

A lap arról is ír, hogy a Nemzeti Tehetséggondozót kétmilliárddal tömte ki az állam, évfolyamonként akár 200 hallgató is végezhet itt, a tanulmányi időre pedig 200 ezres ösztöndíjat is igényelhetnek.

A portál szerint „szilárdtalanítják” a magyar közpénzből felépített erdélyi médiaholdingot, és arra a következtetésre jutott a lap, hogy propagandista médiamunkásokat fognak képezni a Megafon és az újságírókat lejáratni próbáló álcivil szervezet, a Transzparens Újságírásért Alapítvány számára.

A Media1 és a Magyar Hang szerint az intézmény támogatásának feltétele volt, hogy Rogán emberei vegyék át Demeter Szilárd embereinek helyét, így került a képbe Pongrácz is, a felügyelőbizottságba pedig a Megafonhoz és a Mathias Corvinus Collegiumhoz köthető figurák kerültek, többek között a Miniszterelnöki Kabinetiroda korábbi munkatársa, Molnár Balázs.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: