Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Szabad Európa készített egy interjút Tóth Bettinával, akit a nagy nyilvánosság az X-faktorból ismert meg. Az énekes a műsor után pár évvel a politika felé fordult és a Fidesz egyik megmondó embere lett a Tik-Tokon, majd kilépett a párt ifjúsági szervezetéből azóta pedig folyamatosan kitálal. 

A Szabad Európa már korábban is közölt a Tóth Bettinás interjújából részleteket, de most kitette a teljes beszélgetést vágatlanul Youtubera. A téma igazából a Megafon és az a láthatatlan csata volt, amit a Fidesz vív azért, hogy meghódítsa az internetet.

Tóth Bettina szerint a helyzet érdekes, míg a baloldalon nagyon sok a kreatív ember, addig a Fidesznél ebből híján vannak. Szerinte a kormánypártnak az erőssége inkább az egységes kommunikáció.

Tóth azt is elmondja, a Fidesz csak azokon a közösségi médiás platformokon tud eredményeket elérni, ahol fizetett hirdetéseket lehet feladni. Tik-Tok-on nem lehet politikai hirdetést feladni, így ott senki nem is nézi a kormánypárti megmondó embereket.

Viszont figyelnie kell nagyon az ellenzéknek, Tóth Bettina szerint, mert a Fidesz arra készül, hogy a kreativitását kipótolja. A Fidesz-közeli megmondó ember elárulja, hogy a Momentumból vettek embereket.

Tóth azt is elmondja,, hogy ne nevezzük a céget (akik leszerződtették a Momentumosokat, ami igazából egy alapítvány- a szerk) Fideszesnek, csak Fidesz-közelinek. Kettő noname önkormányzatis gyereket áthoztak, egy szintén momentumos csajszit felkerestek a Megafontól.

Szóval a baloldali kreativitás meg fog jelenni a Fidesznél és mint tudjuk sokan nagyon szeretik a pénzt és ha sokat ajánlanak belőle, akkor simán átmennek hozzájuk tartalmat gyártani, akár feltüntetve magáról, hogy Fideszes, akár úgy, hogy nem- árulta el Tóth.

Majd Tóth azt is hozzá teszi, hogy most is vannak olyan véleményvezérek, akik nem fogják azt mondani magukról, hogy Megafonosok vagy azt hogy Fideszesek. Magyarul Tóth arról beszél, hogy vannak olyan véleményvezérek, akiket a közvélemény ellenzékinek gondolhat, de a valóságban a Fidesz pénzeli őket. Az, hogy kik lehetnek ezek a szeplők erről Tóth nem nyilatkozott.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: