Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte minden napra tartogat már a Fidesz világ valami izgalmas kis hatalmi harcot. Most épp Lázár János, miniszter és Vitézy Dávid, korábbi államtitkár között dúló háború újabb csatájához érkeztünk.

Közleményben reagált Lázár János minisztériuma Vitézy Dávid egyik sajtó megjelenésére. Nincs annál csodásabb, amikor az egyik fideszes lehazugozza a másik fideszeset… méghozzá egy hivatalos minisztérium közleményben.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla,  a Fidesz korábbi államtitkára Vitézy Dávid a G7-nek adott egy terjedelmesebb interjút. Ebben Vitézy arról beszélt, hogy a legjobb 10 szakember közül 9 “távozott a magyar állam kötelekéből.”

Szóval ezen pipultak be nagyon Lázár János minisztériumában és egy igazán epikus közleményben részletezik, hogy a Fidesz egyik közlekedési szakember miért és hogy nem mond igazat:

Vitézy Dávid most sem mond igazat! Az egykori közlekedési államtitkár újabb megszólalása, amelyben azt állítja, hogy tízből kilenc vasútfejlesztési szakember elhagyta a szakmát, nem igaz.

Ez csak egy újabb ízléstelen, tisztességtelen ferdítés azon vasúti és vasutas szakemberekkel szemben, akik most is az örökölt helyzet megoldásán dolgoznak. Vitézy Dávid állításával szemben az igazság az, hogy 2023 januárjában, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megszűnése után, a vasúti szakterületen dolgozók közel 80%-a fogadta el az Építési és Közlekedési Minisztérium ajánlatát és folytatta/folytatja munkáját.

A MÁV-Volán-csoporttól kapott információk alapján a cég ez évi fluktuációja nem különbözik a tavalyitól, 10% körül alakul. Vitézy Dávid minden valóságalapot nélkülöző állítása alapján a 10-ből 9 ember, 90%-os távozási arányt jelentene, vagyis több 10 ezer embert, már amennyiben a szolgálatot teljesítő vasutasokat is szakembernek tekinti, nemcsak az általa kinevezett vagy előnyben részesített tanácsadókat, látványtervkészítőket és hivatásos jövőképgyártókat.

Igen, a kedves olvasó ha jól számolta négyszer is sulykolták, hogy Vitézy egy mekkora hazug. Érdekes, hogy ha egymás hatalmai harcaihoz kell felhasználni, akkor Fidesz minisztériumba eszükbe jut, hogy a szolgálatot teljesítő vasutasokat is szakemberek, de amikor azokat meg kéne ugye tisztességesen fizetni…


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: