Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gáspár Győző kicsit több, mint egy éve büszkén jelentette be, hogy belépett a Fideszbe. Bár azóta sem tudni, hogy melyik szakpolitikai kabinet munkáját erősíti, de most saját Tik-Tok csatornájára töltött fel egy felháborodott videót, amin az látszik, hogy szabálytalanul parkol egy luxusautóval és ezért megbüntetik.

Gáspár Győző saját maga számolt ba Tik-Tok csatornáján arról, hogy megbüntették. A videón az látszik, hogy kettő közterület felügyelő épp bírságot állít ki, szintén látszik, hogy Gáspár egy luxusautóval szabálytalanul parkol.

Itt ülők a kocsiban már tíz perce és húzzák az idő, hát k@rv@ jó- háborog a Fidesz közeli megmondó ember az intézkedés miatt. Gáspár követői körében sem aratott osztatlan sikert a videó.

Többen azt írják neki, hogy tudod Győző ezt munkának hívják, ez olyan amit Te még soha nem csináltál. Mi nem tetszik, Győző? Hogy úgy kezelnek, mint más embert?- írja egy másik kommentelő.

Mint kiderült, az eset Terézvárosban történt és megszólalt Facebookon a kerület polgármestere Soproni Tamás is.

Soproni írásában megjegyzi, hogy a KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap szabálytalanul parkolt, majd a vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel Tiktokra.

Majd a polgármester leszögezi, hogy jobban tette volna, ha a videó feltöltése helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye. Sőt inkább morális kötelesség.

A példamutatás helyett a magyar celeb viszont inkább azt az utat választotta, hogy a közösen hozott szabályaink (ún. törvények) végrehajtását végző, dolgozó embereket próbálja meg nyilvánosan megszégyeníteni.

Köszönöm a rendészeink munkáját, akik kiváló munkát végeznek, és csak azt ígérhetem, hogy Terézvárosban továbbra is mindenki egyenlő lesz a jogszabályok előtt: ha gazdag, ha szegény, ha híres, ha nem.

A törvényhozóknak persze érdemes lenne elgondolkozni, hogy vajon Győzikét és a hozzá hasonló luxusautó-tulajdonosokat ugyanannyira tántorítja-e el majd a hasonló magatartástól a jövőben ez a néhány tízezres bírság, mint azt, aki valódi munkaeszközként, kevésbé tehetős emberként kap büntetést.

Ha az autó értéke alapján vagy a sofőr jövedelme/vagyona alapján határoznánk meg a büntetési tételeket, talán ezek az emberek sem csak iránymutatásként vennék figyelembe a közúti szabályokat- vélekedik Soproni


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: