Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kuhár Bence, az ismert közlekedési Youtube videós egy új reggeli műsort indított, ahol különböző hírekre és fejleményekre reagál vagy épp csípősen mondja el a véleményét. Így a vasútnál futó ámokfutás sem maradhatott ki.

Lázár Jancsi megőrült, teljesen. Sajnos- ezzel a véleménnyel kezdte a hír felvezetését az ismert közlekedési Youtube videós Kuhár Bence. Majd a rákanyarodott a Közlekedő Tömeg által kiadott közleményre, amiről a Hír Hugó is beszámolt.

A Közlekedő Tömeg azt írta, hogy nem a sínekkel, hanem Lázár János fejében van a legnagyobb baj- ezt én osztom, mondta Kuhár majd elmondta, hogy szeptember 18-tól lesz egy teljes vágányzár a MÁV 1-es vonalán.

Kuhár erre elmondja, hogy ez a kivitelezőnek jó, hogy lezárja teljesen az érintett 29 km-es szakaszt, mert ezt a felújítást lehetne szakaszosan is és akkor kisebb problémát okozna az utazóközönségnek.

Eddig az volt a baj, hogy nem újítják fel, most az a baj hogy felújítják- mondta ironikusan Kuhár, aki leszögezte természetesen az helyes, hogy felújítják csak a módjával van probléma.

Egyetért a szakmai szervezettel, hogy egy kétpályás vasútvonalat úgy kell felújítani, hogy egyszerre csak az egyik pálya van lezárva, de attól még a másik pályán tud haladni a forgalom.

Hagyjuk is Lázár Jánost, azt tudom mondani, hogy keressen magának más szegmenst, amit tönkre tehet, mert a vasútnál már túl jól végezte a dolgát. Adja át a helyét olyan embernek, aki kompetens ebbe, mert ez már kezd ámokfutásba átmenni.

Ez nem arról szól, hogy én szeretem-e Lázár Jánost vagy sem, hanem a munkáját nézem és amit a vasútnál végzet, az egyes. Megbukott. Egy normális országban már rég leváltották volna- zárta gondolatait Kuhár

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: