Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Vera, Tóth Gabi énekesnő testvére Rangos Katalin Heti Jégbüfé című műsorában beszélt  Tóth Gabi politikai szervállalásáról és az őt ért kritikák lehetséges okairól- szúrta ki a Blikk.

A Tóth lány elárulta testvéréről, hogy ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni.

Hozzátette, hogy azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerinte kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van” – állította Vera testvéréről, aki kiemelte, hogy Gabira különösen igaz, hogy néha éles váltásokat vezet be az életébe.

Tóth Vera arra is rátért, hogy mit gondol Gabi politikai szerepvállalásáról, és elég jól értelmezhetően elmondja, hogy miért kap sok kritikát emiatt:

„Még ha csak azért csinálta volna!” – csattant fel nevetve, majd Tóth Vera szerinte nem jó ötlet, ha egy zenész politizál. Elsőként Koncz Zsuzsa és Bródy János példáját említette, akikről ismert, hogy sokat politizáltak dalaikban:

„Ha ők megcsinálják, akkor tőlük hitelesnek érzed azt, hogy politizálnak. Akár most is. Ők mindig is ezt a szerepet felvállalták magukra. A Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része.

De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz, és legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi, azt ne oszd meg, az a zenédet szereti, a zene a béke kulcsa, amiben megnyugszunk. Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: