Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bettináról, már írtunk egy pár posztot. Őt az X-faktorban ismerte meg Magyarország, majd a Fidesz egyik influenszere lett, de a 2022-es országgyűlési választások után kilépett a párt ifjúsági szervezetéből és azóta is folyamatosan gyártja a Fidesznek kínos tartalmakat.

Tóth Bettina legújabb videójában egy elég ciki dolgot mutatott be Orbán Viktor Tik-Tok csatornájával kapcsolatosan. Nagyon érdekes dologra lettem figyelmes, milyen népszerű ez a Viktor Tik-Tokon- fogalmaz Tóth

A lány bemutatja, hogy ráment Orbán Viktor egyik 10 milliós nézettséget mutató videójára, de azon csupán csak 5 száz reakció volt. Vásárolgatunk? Vásárolgatunk? -teszi fel a kérdést Tóth Bettina

@tothbettinahivatalos #fy #foryou #nekedbe ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Itt érdemes elmondani, hogy a „vásárlás” kifejezés a közösségi médiában egy csalás forma. Ezt kevésbé érdekes videósok alkalmazzák, hogy nézettséget növeljenek. Vagy számítógépek mesterségesen pörgetik fel a nézettséget, vagy harmadik világbéli országok, pl Pakisztánban egy megélhetési forma ez, igazából a lényege, hogy pár centért végig nézik a videót.  Kb 10-15 ezer dollárból így lehet milliós nézettséget generálni.

Majd Tóth Bettina felteszi a kérdést: egy miniszterelnöki pozícióval mennyire összeegyeztethető az, hogy nézettséget vásárolsz hogy menőbbnek tűnj? Ha már a nézettséget is vásárolta, akkor vajon mennyi lehet a követőiben az indiai vagy a kínai kis kamu profil?

Na, de vajon miből vásárolta ezt a 10 millió Tik-Tok nézőt és ezt vajon hogyan számolhatják el a költségvetésben? -teszi fel zárásként a kérdést Tóth Bettina.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: