Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy fogynak a pénzek és közeledik a választás egyre jobb a buli a Fidesz háza táján. Szinte minden napos, hogy fontos Fidesz vezetők egymásnak üzengetnek, azonban Csepelen nem szokványos módon feszülnek egymásnak az Orbán-párt emberei- írja a 24.hu

 

Mi is beszámoltunk róla, hogy nem olyan régen Csepel fideszes polgármesterét Borbély Lénárdot kitették az Orbán-pártból. Most a polgármestert támadó szórólapokat dobálnak be a postaládákba Csepelen.

A szintén Fidesz színeiben megválasztott Ábel Attila alpolgármester videót készített az előle menekülő szórólapozókról, és azt állítja, hogy egyikük a Fidesz ifi szervezetének a Fidelitasnak a vezetője.

A továbbra is jobboldali Borbély Lénárd, Csepel polgármestere röviddel a kormánypártból való kizárása után jelezte, hogy nem száll ki a politikából, és újra elindul a polgármesteri címért. Ebben a versenyben egy Németh Szilárd által kiválasztott fideszes jelölttel kell majd megmérkőznie, és a DK is megnevezte már a jelöltjét.

A Fidelitasnak tulajdonított szórólapokon amúgy az olvasható egy politikai totó kérdéseiben, hogy Borbély korrupt, és nem végzi jól a városvezetői feladatát. Az egyik kérdésben foglalt állítás szerint Borbély egy 250 millió forintos házban lakik, majd három válasz közül lehet választani, hogy hány év polgármesterkedésből lehet egy ilyen ingatlant felépíteni – írja a lap.

Természetesen, ahogy Orbánistáknél szokás a mocskolódó szórólapokat névtelenül szórták, csak pechjükre éppen arra járt Ábel Attila alpolgármester, aki felismerte a budapesti Fidelitas egyik alelnökét és csapatának egyik tagját, amikor a XXI. kerület egyik utcájában a postaládákba dobálták a szórólapot.

Ábel a 24.hu-nak azt mondta, személyesen ismeri Páncsics Krisztiánt, a fővárosi Fidelitas egyik vezetőjét, így egyértelműen azonosítani tudta a fiatalembert, ám térdműtétje miatt nem tud futni, ezért a szórólapozók viszonylag könnyen faképnél hagyták.

A 24.hu telefonon elérte Páncsics Krisztián, aki először azt mondta, nem nyilatkozik, majd azt, hogy nem ő volt a szórólapozó. A portálon videó is van arról, ahogy az Orbánisták egymást kergetik az éjszaka közepén Csepel utcáin.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: