Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mártha Imre, (aki  a budapesti közművek igazgatója, korábban is top vezető volt) szó szerint földbe döngölte Kocsis Mátét. A Fidesz frakcióvezetője azzal érdemelte ki a szakember éles bírálatát,  hogy kritikát fogalmazott meg Karácsony Gergellyel szemben a BKV-s és BKK-s vezetőknek odaítélt prémiumokkal szemben. Mártha Imre ezt követően megélhetési politikusnak nevezte a Fidesz frakcióvezetőjét.

Kocsis Máté okos próbált lenni de nem sikerült. Történt, hogy a Fidesz erős embere beleállt Karácsonyba a budapesti cégvezetőknek adott jutalom miatt. Majd kiderült, hogy a Fidesz fővárosi frakcióvezetője is támogatta a jutalmak kifizetését.

Most Mártha Imre, a Budapesti Közművek igazgatója Facebookon pakolta helyre az okoskodó Fideszest: Néztem mit irt Kocsis Máté egzisztencia-politikus úr, aki életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb vállalkozásban vagy egyéb, a gazdasági életben hasznos helyen.

Ha majd egyszer sikerül neki elvégezni az angliai Cambridge-i egyetemet (nekem ösztöndíjjal sikerült) és évtizedekig többezer fős hazai és nemzetközi közmű társaságokat irányítani (volt tisztem vezetni többek között az MVM Csoportot, az Invitel Csoportot, jelenleg a Budapesti Közműveket) akkor érdemes lesz figyelni a gazdasági, cégvezetési ügyekkel kapcsolatos mondanivalójára. Addig szerepe csak foxi-maxi jelentőségű ebben a kérdésben.

Én soha nem voltam politikus, nem is leszek, de megélhetési-politikus Kocsis úr helyében élénken érdeklődnék az állami energetika összeomló ügyfélszolgálatai és a kisiklott vasúti közlekedés illetékesei körében- írja Mártha.

Kocsis Máté eddig nem reagált Mártha bejegyezésére, biztos megfogadta a cégvezető tanácsát és készül már serényen Cambridge-i felvételi vizsgájára vagy elkezdte megoldani a működés képtelen MÁV dolgait…


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: