Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Látjuk a számokból, hogy hiába pumpáltak milliárdokat Fideszék a magyar labdarúgásba, mégis vannak olyan mérkőzések amelyek kutyát nem érdekelnek, vagy fél-negyed házzal futnak. Ha már a játékról senki nem beszél, legalább szóljon másról a hírek. 

Ha már a játékkal nem lehet nézőket bevonzani, akkor alakítsuk egy remek kis celeb showá magyar labdarúgást. S ki lehetne erre remekebb személy, mint a jó öreg Győzike, ahol ő megjelenik garantált a műsor.

Győzike komoly felismerések korszakába lépett. 2022-ben rádöbbent, hogy fideszes, pár hete hogy Mészáros Lőrinc a példaképe, de arra is, hogy Fradi-drukker és szereti a focit. Bár, valaki megkérdezné Győzikét a foci szabályairól nem biztos, hogy el tudná mondani.

No, nem azért mert IQ-ból nem menne neki, hanem a majd 30 éve celeb pályán lévő Győzike az égvilágon semmi jelét nem adta eddig, hogy szeretné a labdarúgást, vagy hogy szurkolna bármelyik csapatnak is. Veterán szurkolók nem is nagyon látták meccsen.

Így valószínűsíthető, hogy Győzikének nem a hazai labdarúgás tetszett meg hirtelen, hanem itt bizony egy újabb Fidesz akcióról van szó: hogyan varázsoljuk celeb showá magyar labdarúgást?

Hogy mennyire így van? Azt senki nem tudja mi lett annak a meccsnek az eredménye, amelyen legutóbb Győzike kint volt és a Curtis nevű zenész tényleg vállalhatatlan mód megküldte őt utána.

Arról se nagyon beszél senki, hogy ezen a meccsen ki lőtt gólt, mert ebben a celeb showban, ami most születik nem a foci és a sport a lényeges, hanem a figyelem felkeltés.

Olyan tipikus Fidesz recept ez. Szakértelem hiányában semmit se tudnak jól és értelmezhető színvonalon megcsinálni, így mindenből csinálnak egy nevetséges vurstlit, ahol lehet mutogatni a  bazári mutatványosokat.

Az, hogy mit szólnak ehhez azok a sportszerető magyar szurkolók, akik eddig kitartottak és várták, hogy jó lesz a magyar labdarúgás? Az nyilván nem érdekli a Fideszt. Eldöntötték, hogy ezután a nívótlan és színvonaltalanan ripacskodás terepe lesz a magyar labdarúgás, mert erre a trash-re ugrik a magyar.

Ja és akit érdekel, hogy milyen fejlemények vannak a magyar labdarúgás háza táján? Győzike bejelentette beperli Curtist, azért amit mondott rá…

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: