Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szily Nóra a Facebookon egy terjedelmes posztban akadt ki a Fidesz közeli TV2-n moslékműsorra,  „A Nagy Ő-re”.  „Akik ezt szerkesztették, nem a kollégáim, az tuti”- írja a Szily

Az, hogy a Fidesz világ valójában milyen romlott és képmutató elég csak bekapcsolni a TV2-t és remekül megmutatja. Ott érdekes nem fontos a kiskorúak védelme, ha mondjuk egy férfi nőnek öltözik be, hogy bohócot csináljon magából, még a csak a 18-as karikát se tettetik ki főműsoridőben.

Vagy ha konkrétan a nőket tárgyiasítják, azt az értéket közvetítve, hogy a nők nem emberek, hanem egy közönséges árucikkek. Az utóbbi jelenségen akadt ki Szily Nóra az ismert TV-s legenda

Hetek óta borzolja a kedélyeket a TV2-n futó A Nagy Ő, amiben idén Jákob Zoltán milliárdos üzletember keresi a párját. A műsorban szereplő lányoknak mindent meg kell tenniük, hogy kitűnjenek, és hogy magukra irányítsák a figyelmet, sokszor azonban érezhetően átlépnek egy bizonyos határt.

„Kedveseim, nem szoktam kritikát megosztani… De most épp belenéztem a TV2 A Nagy Ő műsorába. Ezennel kikérem magamnak mint NŐ azt, amit és ahogy sugall, mutat a nemünkről! Ismerem a média működését. Persze van az a pénz… – illetve NE LEGYEN! Ez nem lehetne megengedett. Akik ezt szerkesztették, nem a kollégáim, az tuti” – írta Instagram-oldalán a tévés-pszichológus.

 

Bejegyzéséhez Bálint Antónia is hozzászólt. „Bele akartam nézni, de sajnos elfelejtettem. Látatlanban adok neked igazat. Ha te a profizmusoddal egyáltalán ebbe beleneztél, megemlíted ezt, és ez a véleményed, akkor az biztos, hogy úgy is van. Igyekszem majd én is vetni rá egy pillantást. Ha még van.”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: