Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tarlós István a Szabad Európának adott egy terjedelmes interjút, a Fidesz színeiben megválasztott volt budapesti főpolgármester érdekes részleteket mesélt el arról, hogy milyen stratégiával akarja visszavenni a fővárost az Orbán-párt.

Egyáltalán nem mondott le a Fidesz Budapestről, sőt a háttérben serényen a hatalom megszerzésén ügyködnek, legalább is ez derül ki Tarlós István interjújából, melyet a Szabad Európának adott.

Tarlós István az újságnak elmondta,  a Fidesz felső vezetői valószínűleg már tudják, ki lesz a párt főpolgármester jelöltje. Azonban a volt főpolgármester úgy vélekedik, hogy a közgyűlés szerepe sokkal fontosabb lett, mint Demszky vagy akár az én időmben volt.

Majd Tarlós később kifejti, hogy a Fidesz logikusan a kampányban elsősorban a kerületekre koncentrál majd, a fideszes várospolitikus szerint itt majd jobban is szerepel az Orbán-párt, mint 2019-ben.

Tarlós ennek ellenére azért a Fidesz szereplésével kapcsolatban nem túl optimista, szerinte az I., a XVI., a XVII. kerület, talán Budafok és Csepel kivételével a kerületekben sem lehet biztosra menni, még Pokorninak sem. A Tarlós a legreménytelenebbnek a Fidesz szempontjából a 13. kerületet és Kispestet látja.

Oly annyira esélytelen a Fidesz a 13.kerületben, hogy Tarlós még dicsérni is kezdi a kerület MSZP-s polgármesterét: a XIII. kerületi polgármester urat nagyon sokra becsülöm. Ha az ellenzék a főváros működtetése és fejlesztése szempontjából praktikusan gondolkodna, én a helyükön biztosan Tóth Józsefet indítanám főpolgármesternek. Kiváló polgármester, szuverén személyiség, lát a pályán és ismeri a várost. A XIII. a legbaloldalibb kerület.

Már kevésbé beszél ilyen elismerően Karácsonyról, talán nem meglepő. Szerinte ha, 2019-ben  lett volna vita (amire ugye Tarlós nem mert kiállni) akkor ott Ő nyert volna és nem Karácsony Gergely.  Ha akkor előre meghatározott témában, de pláne ha spontán módon leülünk vitatkozni, brutálisan gyengén szerepelt volna. Viszont elengedtem a kampányt, ami az én hibám volt- fogalmazott Tarlós

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: