Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt, hogy a Fidesz világában rendre felbukkannak olyan kétes szereplők, akik köztörvényes bűncselekményeket követnek el, már-már meg sem döbbenünk. Most az Index számolt be arról, hogy a Fidesz közeli TV2-nek egy rendőrség által körözött bűnözőből sikerült média sztárt csinálnia. 

Az, hogy velejéig romlott és alávaló a Fidesz világ, nem mutatja meg semmi sem jobban, hogy a köztörvényes bűncselekmények elkövetői sztárok lehetnek a hozzájuk közelálló nyilvánosságban

Az Index ír róla, hogy ssmét körözést adott ki a rendőrség hétfőn a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsorából ismert Papaszíta ellen. Hopka Lászlót PSG Ogli testőreként láthatták a nézők. A férfi a közösségi médiában tudatta a rajongóival, hogy tervei szerint még szerda reggel bevonul a börtönbe.

Papaszíta – hivatalosan nevén Hopka László – ellen november 20-án adott ki egy újabb elfogatóparancsot a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. A rendőrség honlapján arról írtak, hogy Hopka Lászlót kapcsolati erőszak miatt keresik.  Magyarul vélelmezhetően megvert az egyébbkén kigyúrt hústorony egy nőt.

Külön gyomorforgató, ahogyan ezt a féregséget mosdatják, mintha a bántalmazót sajnálni kellene: a A Kőgazdag fiatalok című műsorból ismert PSG Ogli, azaz Papp Olivér és Papaszíta szerdán egy közös bejegyzésben ismertették a követőkkel, hogy sajnos igaz a rendőrség által megosztott hír. Papaszíta szerda reggel bevonult a börtönbe. – írták az Instagram-posztban.

PSG Ogli elbúcsúzott testőrétől, amelyről néhány fotót és egy videót is megosztottak. A felvételen Papaszíta elköszönt támogatóitól, majd közölte, hogy egy darabig biztosan nem láthatják majd a médiában.

Mint mondta, egy „váratlan és nagyon régi dolog miatt kell bevonulnia a börtönbe”. Egyelőre nem tudja hova és mennyi időre, de úgy számolta, ha minden jól sikerült, akkor 8-10 hónap, esetleg másfél éve múlva jelentkezhet be ismét.

Hát mindjárt elsírjuk magunkat, hogy szegénynek be kellett vonulnia börtönbe, hát tényleg hogy is lehet ez.

Ráadásul a Fidesz közeli TV2 újdonsült sztárja ellen nem előszór adnak ki körözést.  A most 43 éves férfi ellen elsőként október elején adott ki elfogatóparancsot a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. A férfit sikkasztás miatt keresték.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: