Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar fociválogatottnak való (nem)szurkolást képhamisítással is bizonyítani próbáló megafonos társaság kapcsán írt Facebook-posztot Havas Henrik.

Az újságírást művelő és oktató Havas több példát is felhoz arra, hogy lehet az embenek kettős identitása is. Majd egykori tanítványáról, a Pesti Srácoknál dolgozó Huth Gergelyről értekezik, aki Dobrev Klára magyarságát kérdőjelezte meg egy írásában.

Némi undorral idézem: „…eddigi pályafutása során semmi jelét nem mutatta annak, hogy bármi azonosságot vállalna a magyar nemzettel.” Szerintem azzal, hogy Dobrev Klára az Európai Parlamentben Magyarországot képviseli, mégiscsak adott valamilyen jelet.

Na, aztán ami mindennek a teteje: „…itthon láthatóan megkezdődött a jövő évi parlamenti választás kampánya, amiből kifolyólag a közterületeken mindenhonnan Dobrev vicsorog ránk…” – írja Havas, aki azt fontolgatja, hogy kihúzza az életrajzából, hogy az SZTE kommunikáció szakán oktatott, mert ott olyanok is végeztek, mint Huth Gergely, vagy Pilhál Tamás.

Majd így folytatja:”Engem egyáltalán nem zavar, hogy a román jégkorong-válogatottban szinte kizárólag magyarok játszanak. Azon se lepődök meg, hogy a felcsúti stadionban egy Puscas nevű román játékos rúgott gólt Izraelnek. Ő korábban már kijelentette, hogy semmi köze a magyarokhoz, ő román. Azzal sincs semmi baj, hogy egykor a Purczeld nevű fiúból Puskás néven lett magyar világsztár.

Nem hiszem, hogy Németországban bárki kiakadt, amikor Joschka Fischer külügyminiszter arról mesélt, hogy az ’54-es berni vb-döntő után a Budakesziről Németországba deportált, de már német állampolgár szülei zokogtak, hogy nem a magyarok győztek. Millió példát említhetnék még, de ez a szarkeverés, ami a kormányoldalon folyik, enyhén szólva undorít, úgyhogy befejezem”- zárja monológját Havas Henrik.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: