Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina Ferencváros kutyapárt-közeli polgármestere saját Facebook oldalán jelentette meg azt a Fidesz propaganda médiában megjelent lejárató cikket, amiben a DK-t azzal támadják, hogy a párt tagjai kedvezményes áron vehettek színház jegyeket.

Bár Baranyi Krisztina Ferencváros kutyapárt közeli polgármestere előszeretettel válaszolja a Fidesz-propaganda médiának, hogy „ócska propagandistáknak nem nyilatkozom” ez a kitétel már nem vonatkozik, ha a polgármester saját politikai érdekei éppen úgy kívánják.

A Magyar Nemzet nevű Fidesz-közeli újság írt arról a „világ” botrányról, hogy a DK 30 százalékos kedvezményt biztosít a párt tagjainak a Katona József színházba, az ügyben a „hatalmas” botrány, hogy a Katona József színház fővárosi fenntartású színház és milyen dolog már az, hogy a DK-sok kedvezőbb áron jutnak a kultúrához?

A Fidesz 12 évnyi regnálása és a független színházi világ jelentős kivéreztetése után  Baranyi Krisztina a fenti propaganda sajtóban megjelent cikkről azt bírta írni, hogy „Ez egy nagyon súlyos ügy”.  A ferencvárosi polgármester egészen odáig ment, hogy posztjában vizsgálatról ír és felelősöket követel.

Bár a polgármester egy hete még egy fórumon arról beszélt, hogy az ellenzéki sz@rkeverést használja ki a Fidesz, minden jel szerint, ha ő kavargatja a katyvaszt akkor ez már kevésbé probléma.

Közben a Kilencben az élet helyi Facebook csoportban egy Baranyi Krisztina kampánycsapatához tartozó aktivista elárulta, hogy a polgármesternek az a valódi szándéka, hogy kiszorítsa az ellenzéki pártok képviselőit a ferencvárosi közgyűlésből, szerinte Baranyi Krisztina saját csapattal akar indulni inkább a választásokon és bizonyos ellenzéki pártokkal, így a DK-val nem is kíván megállapodni.

Szóval Baranyi Krisztina saját hatalmának tágítása érdekében állt bele a DK-ba, a polgármester Facebook posztjából sejtelmesen arra lehet következtetni, hogy ahelyett, hogy inkább megállapodásra törekedne az ellenzéki szereplőkkel inkább a lejáratás eszközét fogja választani a 2019-ben őt támogató pártok ellen.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: