Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum háza tájáról egyre aggasztóbb hírek érkeznek, a héten kiderült, hogy komoly mértékű elégedetlenség van a pártban Donáth Anna nyilatkozatai kapcsán, nem az irányvonalon változtatnak, hanem megkezdődött a kibeszéléssel szembeni leszámolás.

A héten megjárta már a médiát a hír, hogy elég éles hangú bírálatot mondott a Momentum egyik legsikeresebb polgármester a párt országos irányvonalával kapcsolatban: Nyirati Klára Baja momentumos polgármestere egy rendezvényen arról beszélt, hogy borzasztó rosszul éli meg Donáth Anna DK-val szembeni frontnyitását.

Olyannyira, hogy én pont tegnap beszéltem Fekete-Győr Andrással, és ő is úgy gondolja, hogy Donáth Anna hülyeségeket csinál. Tehát, ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele? Egyrészt. Másrészt meg a Fidesz csak röhög a markába- fogalmazott.

Nyitrai annyira berágott a Momentumra, hogy Baján egy kihelyezett frakcióülést akart tartani az országgyűlési frakció, és a polgármester megmondta nekik: hogy ne jöjjenek. Ne jöjjenek, azért, mert most nem kívánatosak Baján”

Ez azonban csak a felszín, információink szerint a párt tagságának körében is komoly kritikával illetik Donáth Anna szavait, sokan sérelmezik, hogy erről az irányváltásról először a médiában hallatok, nem is lett kikérve a véleményük.

Most a Momentum úgy döntött, hogy végképp leszámol az ellenvéleménnyel és fegyelmi eljárás indult a Momentumban Nyirati Klára ellen- írja a 24.hu Az eljárás következménye elmarasztalás esetén a megrovástól a kizárásig terjedhet. Ezzel kapcsolatban egy neve elhallgatását kérő elnökségi tag úgy fogalmazott: „Abszolút nem fér bele, amit Nyirati csinált, ilyen nincs”.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: