Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb hithű fideszes válhat igaz harcos ellenzékivé, ugyanis Orbán Viktor volt közlekedési államtitkára az LMP felkérésére, (amely pártot Orbán Viktor barátjának a fia vezeti) azonban még se igent, se nemet nem mondott az LMP-nek.

Persze a belpesti remek liberális értelmiségünk szerint az ellenzék tele van kollaboránsokkal, de hála Istennek jönnek igaz ellenzékiek a Fideszből, akik egész biztos nem kollaboránsok. Még akkor sem, ha többet rugdalják az ellenzéket, mint Orbánt.

Ebbe a remek táborba csatlakozhat Hadházy Ákos, Márki-Zay Péter után egy újabb igaz ellenzéki egyenesen a Fideszből, nem más felkérésére, mint Orbán Viktor barátjának Schmidt Mária fiának, Ungár Péternek a jóvoltából

Az újabb igaz ellenzéki Vitézy Dávid megerősítette , hogy Ungár Péter megkereste őt azzal, hogy induljon el a főpolgármesteri székért. Orbán Viktor volt közlekedési államtitkára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt is hozzátette: nagyon megtisztelőnek tartja a felkérést, de még nem mondott se igent, se nemet, előbb meghallgatja, mit javasol az LMP.

„Valóban nem fejeződött be ez a beszélgetés” – tette hozzá a most már nagyon ellenzékivé váló Vitézy

A most már kevésbé ellenzéki Karácsony Gergelyt eddig csak olyan hirhedt a Fidesszel mindig is nagyon együttműködő pártok támogatják, mint a Demokratikus Koalíció és a Párbeszéd. Így reméljük, hogy a tiszta Fideszből érkező valódi ellenzékiek képesek lesznek ezt a szörnyű kollaboráns társaságot végre elkergetni…

Kedves ellenzéki barátom, megkérhetlek valamire? Használd már az agyad. Az ilyen alakok akik évekig hithű fideszesek voltak, majd hirtelen ellenzékiek lesznek és többet rúgnak valójába az ellenzékbe és több kárt okoznak az ellenzéki oldalnak, mint a Fidesznek valójában lehet nem véletlen érkeznek oda.

Hadházy Ákosok, Baranyi Krisztinák, Ungár Péterek, Márki-Zay Péterek és még hosszasan lehetne sorolni, többet és fájdalmasan rugdalják az ellenzéket, mint a Fideszt. S ne tessék már ezt midig, minden egyes alkalommal beszívni.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: