Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikk írta meg, hogy Mészáros Lőrinc rongyrázó karácsonyi céges bulit tartott

 

Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor „szűk körben”, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van.

Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni- mesélt a Blikknek a rongyrázó buliról Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége.

Lendvai Ildikó az MSZP korábbi elnöke azt írja, a Facebookon, hogy ha így folytatom, dúsgazdag leszek. Tudniillik tervszerűen takarékoskodom. Azt mondják, ez célra vezet. Most is rengeteget spóroltam. Nem hívtam meg a céges karácsonyi bulimra Felcsútra Bryan Adamsot.

Nem is volt olyan nehéz így a fogamhoz vernem a garast, mivel nincs cégem Felcsúton. Máshol se, de Felcsúton pláne. Plusz -tudom, ez nagy műveletlenség- nem ismerem Bryan Adamsot. A többi fellépőt -Stohl Andrást, Ördög Nórát, a Neoton familiát és a Hooligant ismerem, de rajtuk azért nem lehetett annyit spórolni. Bryan Adams világsztári gázsija viszont a sajtó szerint 105 és 175 millió között van.

Várkonyi Andrea el is mondta a Blikknek, hogy az övék „egy kicsit más léptékű” buli volt, mint más rendezvények. Már el is határoztam, hogy jövőre egy másik, még drágább világsztárt nem hívok meg. Hogy abból milyen gazdag leszek! Ez egy „kicsit más léptékű” gyarapodás lesz, mint Mészároséké.

Hiába, egyszer hopp, máskor kopp. Mészárosnak most éppen hopp. De reszkess, Lőrinc, mert jövök! Ma pl. megint sokat spóroltam. Nem hívtam meg őt karácsonyi vacsorára, ami nyilván egy újabb vagyon lett volna. Sőt, ha jobban meggondolom, a mai gazdagodásomat duplán kell számítani. Várkonyi Andreát sem hívtam meg. Ha így nem kerülök be jövőre a leggazdagabb 100-ba, akkor sehogy.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: