Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Többek között a Media1 számolt be arról, hogy 2023 év végével két csatornától is búcsúznia kell a nézőknek, ugyanis a Discovery Science és a DTX csatornák elérhetőségét is megszünteti a Magyarországot is magába foglaló régióban a Warner Bros. Discovery (WBD), de nincs minden veszve!

Sokan keresik Discovery Science és a DTX csatornákat a tévé készülékükből, sajnos hiába ezeket a csatornákat a nézők 2023. december 31-én láthatták utoljára. Ugyanis a csatornákat műkődtető Warner Bros. Discovery több piacról is kivonul, ide tartoznak Közép- és Kelet-Európa országai.

Magyarországon kívül Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, Izrael, Lettország, Litvánia, Észtország, Törökország, Irán ,Libanon, Palesztina, Tunézia, Algéria, Irak, Líbia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia, Marokkó és Szaud-Arábia is kénytelen búcsút venni a két tematikus csatornától- írja a Média1

A cég közleményt is kiadott a távozásról: A Discovery Science és a DTX 2024 januárjától nem lesz elérhető Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban. 2024 januárjától a Warner Bros. Discovery portfóliójába tartozó két lineáris csatorna, a Discovery Science és a DTX sugárzása megszűnik Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban.

Azonban jó hír lehet, hogy a Discovery Science és DTX kedvelt műsorai mint a Kindig Customs, az Autókereskedők (Wheeler Dealers), a Hogyan készült? (How It’s Made és a How Do They Do It) továbbra is elérhetőek lesznek a Warner Bros. Discovery más kiemelt csatornáin” – nyilatkozta a Media1.hu-nak Pinczés-Pressing Ádám, a Wbd magyarországi képviseletének pr-menedzsere korábban.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: