Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Média1 számolt be róla, hogy az ATV nem tudta levetíteni a Csatt című tévéműsor másodig részét, melynek vendége Gajdics Ottón kívül Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a HírFM munkatársa, valamint Somos András voltak.

Az ATV Csatt című műsorának második része nem került levetítésre, számolt be a Média1 a valószínűleg médiatörténeti esetről. A portál utána járt a történetnek, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy a műsor a reklám blokk után már nem folytatódott.

Az ATV vezérigazgató szavai szerint informatikai hardverhiba következtében az adás második fele még a sugárzást megelőzően sajnálatos módon megsemmisült és munkatársaik hiába próbálták azt helyreállítani, az ezzel kapcsolatos erőfeszítések nem jártak sikerrel, a 2. részt tartalmazó fájl örökre elveszett.

A vezérigazgató hozzátette: az adás első részében a képernyőn futó felirattal jelezték a tévénézők számára, hogy a sajnálatos műszaki okok miatt nem fogják tudni a felvétel 2. részét is bemutatni, mivel az megsemmisült, ezért elnézést kérnek – a vezérigazgató szerint elképzelhető, hogy olvasónknak a felirat nem tűnt fel a képernyőn.

Az internet népe kevésbé hiszi el azonban az örök megsemmisült adásról szól tájékoztatást. Sokan úgy vélik, hogy az adás azért nem került levetítésre mert Gajdics Ottó valami olyat mondhatott, ami roppant kínos lett volna a kormánynak.

Minden esettre az ügy jól mutatja mennyire bízik a magyar a médiában, vajon egy ilyen ügy kapcsán felmerülnének-e ilyen gondolatok, egy franciában, egy németben, egy spanyolban, hogy azért nincs leadva egy adás mert ott kínosokat beszél valaki?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: