Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre drámaibb helyzet alakul ki a fővárosi Szent János kórházban, december végén a kardiológiai osztálya összeomlott. Azóta négy további osztály nem tudja fogadni a  betegeket a Szent János kórházban.

Semmi nem számít, az igaz magyar embereknek, csak hogy mindig győzőn a Viktor. Az, hogy soha nem olvasott hírek jönnek nap, mint nap kit érdekel? Csak hajrá Fidesz!

Már abba, amit a MÁV-nál művelnek réges régen bele kellett volna bukniuk, gyakorlatilag a MÁV a szemünk láttára omlott össze. És számít? Az, hogy az oktatás az összeomlás szélén van…

Most a főváros fontos kórházából jönnek drámai hírek, Szent János kórházban, december végén a kardiológiai osztálya összeomlott, 2024 januárjára pedig már a gasztroenterológia, az endokrinológia és anyagcsere osztály, valamint a neurológia sem fogad II. kerületből érkező betegeket.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester ezért tájékoztatást kér az egészségügyi ágazat irányítóitól – tudta meg a 24.hu

Tájékoztatást kérek az egészségügy vezetésétől arról, mi történik a János-kórházban, miért építik le a II. kerületiek ellátását, illetve van e bármilyen tervük a helyzet megoldására
– írta a polgármester bejegyzésében.

Hozzátette: megkeresi az egészségügy irányítóit, mert fontosnak tartja, hogy tisztázódjon, „hogyan látják el lakóhelyünkhöz közel a stroke-gyanúval vagy vérzéssel ellátásra szoruló szomszédainkat, biztosítottnak látják-e ezen betegek ellátását, ha jóval messzebbre kell őket szállítani azért, mert az Észak-budai Szent János Centrumkórház nem fogadja őket, és mi indokolja, hogy a II. kerületi betegek ellátását függesszék fel több osztályon egy a kerület határán lévő kórházban.”

Minden esetre csak gratulálni tudok a nagyon büszke magyarságra, végülis a kormányzás nem arról szól, hogy jól szervezzük meg az ország dolgait, hanem arról hogy hadkozzunk Brüsszellel, Sorossal meg Nemezeti Konzultálgassunk. Csak így tovább! Hajrá Fidesz!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: