Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Merész és őszinte: Gálvölgyi János nem rejtette véka alá a véleményét a jelenkori tévéműsorokról.

Gálvölgyi János, aki évtizedek óta meghatározó alakja a magyar színházi és televíziós életnek, most nem fogta vissza magát, amikor a mai televíziózás állapotáról volt szó. A színész kritikusan szemléli a kereskedelmi tévék jelenlegi műsorkínálatát, ahol szerinte a minőség drasztikusan háttérbe szorult. A népszerű Farm VIP és Sztárbox műsorokat sem kímélte, kiemelve, hogy az ilyen típusú műsorok messze állnak a kultúrától és az igényességtől.

„Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni, vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma meg A Nagy Ő-ért versengnek tripla szájú asszonyok!

Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra. Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak…
Hát, el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?” – tette fel a költői kérdést Gálvölgyi János a Story Magazinnak.

Humorral fűszerezve jegyezte meg, hogy szívesen látna egy „öreg kategóriát” is, ahol idősebb versenyzők köpködnének egymásra.

„Imádom a bokszot. Én is néztem. Nem ezzel van problémám. Egy kicsit az fáj, hogy nincs egy öreg kategória, ahol betolnának két, tolószékes versenyzőt, akik köpködnének egymásra”

– mondta nevetve a színész, majd hozzátette: annak is örülne, ha a tévéképernyőkön nagyobb térhez jutna a kultúra.

„Ez világjelenség. Egyre jobban le van nyomva az értelmi színvonal a tévében. A közönség azt néz, amit kap. Annak idején az általam csodált Szinetár Miklós azt mondta, a színházi közvetítésekkel azért álltak le, mert csak 600-800 ezer néző volt” – emlékezett vissza Gálvölgyi János.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: