Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum nevű párt önző és egyéni érdekeket néző politizálása az ellenzéki oldalon kifejezetten kártékony. No, nem azért mert egy párt ne nézhetné a saját érdekeit, hanem azért mert kudarcos és eredménytelen.

Újra Donáth Anna a Momentum elnöke.  Hiába lett a pártnak új elnöke,  továbbra is ugyanazon a  kretén is borítékolhatóan eredményeket nem szállító úton halad tovább a párt, aminek köszönhetően, már egyes mérések szerint 4 százalékon vannak.

Az, hogy Márki-Zay Péter lett az ellenzék közös miniszterelnök jelöltje, lényegében a Momentumnak köszönhető. Egy álmos reggelen a Momentum csodás vezetése bejelentette az előválasztás két fordulója között, hogy nem Karácsony Gergelyt, hanem a Márki-Zayt támogatják.

Mi itt többször írtunk róla, akkor hogy az emberünk pár polgármesternek biztos jó, de hogy miniszterelnöknek nem alkalmas az tuti és az ellenzék ezzel a karakterrel csúfos vereségbe fog rohanni. Mi itt, egy rohadt blognál ezt láttuk. A Momentum vezetése meg nem.

Vagy pontosabban lehet, hogy látták, de nem érdekelte őket. A Momentum döntéseit nem a közös ellenzéki érdek vezérli, hanem az, hogy a saját pártocskájuknak mi az érdeke. S ez azért roppant kártékony mert kudarcos.

De, hogy mennyire nem vonta le a párt a tanulságokat, az új elnökség legújabb döntése bizonyítja. Az V. kerületben a pártközpontok szét kavarják a jelölt állítást. Van ott egy helyben népszerű, helyi ember Kovács Alex, akit országosan nem ismernek ugyan.

Készült egy Závecz kutatás és kiderült, hogy torony magasan Kovács lenne a legesélyesebb a Fidesszel szemben, a Momentumos jelölt pedig 9 százalékot kapna. Erre a Momentum elnöksége mit lép? Visszalépteti a jelöltjét.

De nem a legesélyesebb Kovács Alex javára, hanem Juhász Péter a megszűnt Együtt formáció elnökét támogatják tovább.

Kit érdekel, hogy Kovács a legnépszerűbb? Mit profitál abból a Momentum nevű förmedvény. Most van egy sajtó hír, pár liberális okostojás megsimogatja a buksitokat most, azt megint majd pislogtok majd választások estéjén, hogy senki nem érti, hogy mi történt miért kapott ki az ellenzék a V. kerületben.

Konkrétan 2017 óta írom ezt a blogot. Mindig minden egyes alkalommal utólag kiderült, hogy igaznak bizonyult az állításom egy-egy ilyen politikai szituációba. Egy dologban tévedtem: ilyen kreténekkel, mint akiket összefújt a szél a Momentumba nem lehet. Ennyi.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: