Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán Viktor édesapjának családi cégét is képviselő ügyvéd elismerte, hogy ő védte a gyermekmolesztáló gyermekotthon-igazgatót.

Két perben is az a székesfehérvári ügyvéd, Szmulai István védte Vásárhelyi Jánost, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon p@d@fíliáért jogerősen elítélt igazgatóját, aki Orbán Viktor édesapja, id. Orbán Győző és a miniszterelnök két testvére, Orbán Áron és ifj. Orbán Győző cége, a FuvarozNak Kft. jogi  képviselője is volt – derül ki a 444 cikkéből.

Mindezt maga Szmulai István erősítette meg a portál kérdésére, hozzáfűzve, a két, részint párhuzamosan futó megbízás között nincs semmiféle kapcsolat. Arra, hogy ellássa Vásárhelyi János védelmét, a gyermekotthon igazgatójának a testvére kérte fel.

A Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon körül kitört p@d@filbotrányban két eljárás indult. Az első büntetőügyben Vásárhelyi Jánost 8 év fegyházra ítélték pedofília miatt, de indult egy másik büntetőügy is kényszerítésért és vesztegetésért az igazgató, illetve a tavaly elnöki kegyelemben részesített igazgatóhelyettes, Kónya Endre ellen. Ebben az igazgatót 2 év 3 hónapra, az igazgatóhelyettest pedig 3 év év 4 hónapra ítélték.

Szmulai István mindkettőben ellátta Vásárhelyi János védelmét, aki tudomása szerint nem is folyamodott elnöki kegyelemhez. Az  igazgatóhelyettes ügyvédje nem ő volt, a Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter, fideszes parlamenti képviselő lemondásához vezető kérvényéhez nincs köze.

Ami a FuvarozNak Kft.-t illeti, a cég 2021-ben annak a NAKK Zrt.-nek a tulajdonába került. amelyet korábban Orbán Áron alapított, ő is volt az ügyvezetője. Ebben a cégben Szmulai István felügyelőbizottsági tag lett. A NAKK Zrt. 2023 vége óta felszámolás alatt áll


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: