Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bálint Attila, Etyek fideszes alpolgármestere képviselte K. Endrét a kényszerítésért zajló bírósági eljárás elsőfokú szakaszában – értesült a 444.hu.

Bálint, aki a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet nevű állami tulajdonú cég igazgatója, a Fidesz–KDNP jelöltje volt a 2019-es önkormányzati választáson. Mindezt maga az érintett erősítette meg a portálnak.

A bicskei gyerekotthonban történtek miatt sorra hullottak a fejek a Fideszben. Lemondott a p@d@fil igazgatót menteni próbáló helyettesnek, K. Endrének kegyelmet adó Novák Katalin köztársasági elnök, a korábbi igazságügyi miniszter, majd jövőben fideszes EP-listavezető Varga Judit, valamint némi hezitálás után Balog Zoltán református egyházfő is.

Varga Judit férje, Magyar Péter a Partizánnak hosszú interjúban tálalt ki a magyar kormány viselt dolgairól. A videó több mint egy hete áll a Youtube felkapottsági listájának élén.

A bicskei gyerekotthon körül eddig is több szálon tűntek fel helyi fideszes, NER-es kapcsolatok. Az igazgató, Vásárhelyi János 2002-ben lényegében a Fidesz helyett az önkormányzati választáson induló egyesület listavezetője volt, kampányolt mellettük Orbán Viktor is. Később a Vásárhelyi-féle egyesület támogatta a polgármester-választáson a fideszes Tessely Zoltánt. Vásárhelyi – egy 2011-es belső vizsgálat ellenére – kitüntetést kapott 2015-ben a Fővárosi Önkormányzattól, 2016-ban pedig a Magyar Bronz Érdemkeresztet vehette át.

Az is viszonylag korán kiderült, hogy a bicskei otthonban 2015-ben kezdődő birkózó edzésekben a NIKÉ Sportegyesület volt a szakmai partner. Ezt az egyesületet Orbán Viktor öccse, ifj. Orbán Győző hozta létre 2009-ben. Ő volt az egyesület tiszteletbeli elnöke akkor is, amikor Bicskén szerepet vállaltak.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: