Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lassan egy hete vagyunk túl Magyarország történetének egyik legnagyobb tüntetésén. Az influenszerek azóta is erről beszélnek. Azonban van egy lényeges kérdés, amiben baromira nincs igazuk.

K. Endre kegyelmi ügye hatalmas hullámokat vert. Volt egy konkrétan p@dofil intézet vezető, aki kénye kedve szerint használta a rábízott gyermekeket és jó K. Endre az ítélet szerint neki segített eltusolni ezeket az ügyeket.

Az influenszer tüntetés fő üzenete az volt, hogy ez az ügy azt bizonyítja komoly baj van a gyermekvédelemmel. Egyfolytában kritizálják az ellenzéki pártokat, hogy ők miért nem erre a narratívára térnek át.

De egyszerűen nincs igazuk az inflenszereknek. Tételesen több portál is megírta, hogy mind az igazgató, mind K. Endre ezer szállal kötődött a Fideszhez. Fidesz közeli szervezetekkel közös rendezvények, Fidesztől kapott kitüntetések, sőt még a bebukás után is Fidesz közeli ügyvédek védték a gyerekmolesztálókat.

Ha K. Endre és az igazgató a gyermekorvoslás, sport vagy mondjuk óvodák területén dolgozik akkor azon a területen lenne botrány és az influenszerek logikája szerint azt a területet kelen rendbe tenni.

Miközben nagyon úgy fest, hogy K. Endre azért kaphatott kegyelmet, mert befolyásos Fidesz kapcsolatokkal rendelkeztek. Tövig nyakig benne volt a Fidesz világban és az urak kijárták neki.

Ebből logikusan következik, hogy nem a gyermek védelem területén van a valódi baj, hanem azzal a uram-bátyám koma-sógor Fidesz világgal, amit itt az elmúlt 12 évben kiépítettek.

Azzal, hogy velejéig romlott és mocskos az egész Orbán-rendszer, ahol a tolvaj, a molesztáló, a simlis, az ügyeskedő van kiemelve. Az aki meg tanult, szorgalmas és tisztességes az el van nyomva.

Ebben tévednek az influenszerek: igenis Fidesz baj van és amikor a tüntetők azt kiabálták, hogy Fidesz takarodj, akkor nekik volt igazuk.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: