Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy egészen megdöbbentő videót tett közzé a Ferencvárosi Hírmondó nevű Facebook oldal, az egyik ferencvárosi fideszes képviselő véletlenül kikotyogja az ellenzéki áruló nevét.

Torzsa Sándor, a DK-MSZP frakció vezetője napirend előtti hozzászólásban dörgedelmes szavakat intézett a Fideszhez, az ellenzéki politikus ekkor még nem is gondolhatta, hogy hozzászólásával kiugrasztja a nyulat a bokorból.

Az ellenzéki vezető ugyanis a Fidesznek címezve  elmondta, hogy pontosan tud arról, hogy kikkel mit tárgyalt a Fidesz, hogy szét kavarják itt Ferencvárosban az ellenzéket. A jelek szerint, sajnos vannak olyanok akiknél célt értek. De bármit mesterkednek, Önök a fogyó támogatásukkal nem fognak visszatérni a hön áhított hatalomba, mert a DK-MSZP szövetség ezt nem fogja hagyni- zárta gondolatait Torzsa Sándor

Itt jegyezzük meg Torzsa Sándor senkit nem nevezet meg, hogy vajon ki lehet az ellenzék árulója, kivel paktálhatott le a Fidesz, de még csak utalni sem utalt rá.

Mezei István, a Fidesz ferencvárosi képviselője válaszolt Torzsa Sándor felvetéseire. A Fidesz politikusa egészen megdöbbentő módon arról kezdett el beszélni, hogy ha mégis azt gondolják, hogy a Fidesz polgármestere Baranyi Krisztina, akkor miért az önök választási plakátján szerepelt?

Érdemes megnézni azt a pillanatot amikor Torzsa Sándor bekiabált, hogy Ő senkinek a nevét nem mondta, hogy a Fidesz politikusa milyen fejet vág, mert rájön arra, hogy kikotyogta a Fidesz bérencnevét véletlenül….

A Rogán Antal által uralt média nem fogja leleplezni az ellenzéki árulókat, sőt! Ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, küld el minél több embernek, hogy mindenki lássa!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: