Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina Ferencváros álellenzéki polgármestere valószínűleg előkelő helyen lehet Rogán Antal kilóra megvettek listáján. Nem először intéz durva támadásokat éles helyzetben az ellenzék ellen, most pedig a Megafon szövegét mondta fel egész konkrétan. 

Ha valami kicsi hápog és totyog az kacsa, ha pedig valaki folyamatosan a Fidesz érdekében, a Fidesz propagandát mondja fel ellenzéki létére, akkor világossá kell tenni, hogy nem ellenzéki és a Fidesz embere.

Történetünk mai szereplője nem más, mint Baranyi Krisztina, Ferencváros állítólag ellenzéki polgármestere, bár több kényes szituációban is úgy viselkedett, mintha a pénzét nem az adófizetőktől, hanem Rogán Antaltól kapná.

Baranyi volt az, akinek megválasztása után az első útja a Fideszhez vezetett, hogy lepaktáljon velük egy szimbolikus ügyben: kiegyezett velük a stadion építésben. Igen, megválasztása után már nem érdekelte, hogy száz milliókat herdál erre a kormány.

Többet állt bele az ellenzéki pártokba is: hol a Momentumot, hol a DK-t vagy épp az MSZP-t ostorozta a nyilvánosságban, miközben ezen pártok jelöltje volt a választáson, végül mindent megtett annak érdekében, hogy szétverje az ellenzéki összefogást Ferencvárosban.

Most a napokban is furcsa mozgásai voltak Baranyinak: pár napja a Fideszből szalasztott Vitézy Dáviddal állt ki kampányolni és erről büszkén még fotót is közöltek. De ennél is durvább, hogy tollba mondta Magyar Péterrel kapcsolatban a Rogáni propagandát.

Az Index szúrta ki, hogy egy podcastműsorban azt mondta Baranyi: nem hallgatta meg Varga Judit közel kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már korábban is meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter.

Igen jól tetszett olvasni, Baranyi konkrétan a Megafon szövegét büfögte be az éterbe.

Majd Baranyi ki is fejti magvas gondolatait: Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga, azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással. A szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik – fogalmazott Baranyi Krisztina.

Az álellenzéki politikus természetesen mélyen hallgatott, mint a köztévé, Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételek súlyos állításairól, nem követelte sem Rogán Antal, sem Polt Péter azonnali távozását.

A propaganda média nem fogja leleplezni a valódi álellenzéki szereplőket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, vagy küld el Messengeren a Ferencvárosban lakó ismerőseidnek, hogy eszük ágában se legyen Baranyira szavazni!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: