Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar Péter tegnap este a Telex nevű hírportál Facebook oldalán érdekes információkat közölt Baranyi Krisztináról, Ferencváros elvileg ellenzéki polgármesteréről.

Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt…és a vagyonminiszter egyik jobbkeze. Egy brancs- írja Magyar Péter utalva Baranyi Krisztina Fideszhez történő bekötésére.

Ellenőriztük Magyar Péter állításait, részvénytársaságok esetén az ilyen típusú változásokat  a Budapesti Értéktőzsde weboldalán kell nyilvánosságra hozni, a dokumentumok még érdekesebbé teszik a történetet.

Ugyanis Baranyi Krisztina férje 2018. novemberében lett a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke, ekkor már Baranyi Krisztina bőven ferencvárosi képviselő volt, sőt a 2018-as választásokon indult országgyűlési képviselőnek is, ahol nem lépett vissza az esélyesebb jelölt javára.

Szinte kizárt a Fidesz világban, hogy egy potenciális ellenzéki polgármester jelölt szoros családtagja, ilyen fontos állami pozíciót töltsön be. Ha csak nem, az a helyzet amiről Magyar Péter is ír.

A történetben külön érdekes, hogy Baranyi Krisztina férje Formanek Gyulát váltotta ebben a pozícióban. Formanek annak a Ferencvárosnak volt fideszes alpolgármester, ahol Baranyi Krisztina 2014-ben képviselő lett.

Az már külön érdekesség, hogy Baranyi Krisztina nem Ferencvárosban kezdte politikai karrierjét, hanem a Rogán Antal vezette V. kerületben.

A Rogáni propaganda média nem fogja megírni, hogy Baranyi Krisztina milyen szálon kötődik a Fideszhez ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon vagy küld el Ferencvárosban lakó ismerőseidnek, hogy mindenki lássa: Baranyi álellenzéki!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: