Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina, Ferencváros álelenzéki polgármestere tőle szokatlan módon több napon keresztül hallgatott, de most minden jel szerint megjöttek a Rogáni kommunikációs panelek. Sajnos nem derül ki belőle, hogy férje mit keresett egy zsíros NER állásban.

Kínos magyarázkodásba kezdett Baranyi Krisztina a Facebookon, miután Varga Judit védelmébe kezdett. Akkor az álellenzéki polgármester azt állított nem is látta Hajdú Péter Varga Judit interjúját.

Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga, azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással. A szóhasználata, a hangvétele, minden-minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik-írta Baranyi

A politikus legfrissebb posztjában már kínosan magyarázkodik, és önellentmondásba is keveredik:

Ugyanis azt írja, Baranyi a nyilvánosságra került hangfelvétel szerint a kormány tagjait és az ügyészséget érintő súlyos bűncselekmények történtek tudtával és asszisztálásával.
Valamennyi magyar elsőrendű érdeke az államot jó ideje fogva tartó bűnszövetkezet leleplezése és bíróság elé állítása.

Azonban sajnos a azokról az információkról mélyen hallgatta, amit Magyar Péter róla hozott nyilvánosságra:

Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt…és a vagyonminiszter egyik jobbkeze. Egy brancs- írja Magyar Péter utalva Baranyi Krisztina Fideszhez történő bekötésére.

Nos, maximálisan egyetértünk Baranyi Krisztinával. Magyar Péter által nyilvánosságra hozott információknak következményének kell lennie. De nem csak az ügyészségre nézve, hanem Baranyira nézve is.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: