Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina és csapata természetesen ismét az ellenzékre támadt, talán nem is meglepő ez, hiszen Magyar Péter eléggé egyértelmű információkat közölt Baranyi családi kapcsolatáról a NER-hez.

Magyar Péter pont egy hete hozta nyilvánosságra, hogy Baranyi Krisztina férje a Diákhitel Központ felügyelőbizottságának elnöke volt. A fontos állami pozíciót 2018. novemberében nyerte el, amikor is már Baranyi ismert ellenzéki politikus volt.

Az ügynek lettek következményei is, ahogy sok hírportál korrektül beszámolt róla: két momentumos képviselő kilépett a pártóból, mondván hogy a Momentum egy NER-hez bekötött polgármester-jelöltet támogat.

Az ügynek itt vége is lehetne, de tegnap este a 444-en megjelent egy Rogáni-propagandát megszégyenítő írás, amellyel a két Momentumból távozó hitelességét próbálták meg aláásni. Azonban hiba csúszott a gépezetbe.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet, hogy nagyon érdekes de Baranyi Krisztina LMP-s alpolgármestere (az LMP ugye az a párt, akinek az elnöke Ungár Péter és most épp a Fidesz érdekébe indítja Vitézy Dávidot) 2 órával a 444 cikk megjelenése előtt már hasonló kommunikációs panelekkel próbálta a Kilencben az élet csoportban hitelteleníteni az egyik távozó Momentumos képviselőt, mint amivel a 444 cikke is egy ponton operál.

Az Ungár-párti alpolgármester fő érvelése az volt (figyelj!!) én tényleg nem tudom, nálatok mi a terv, hogy akarjátok elhitetni, hogy épp most jöttetek rá egy olyan infóra, amit pl négy éve megírt a pesti srácok, (…) akkor két éve a te bizottságodon mondta el ezeket az infókat Torzsa.

S mit ad Isten rá két órával megjelenik egy  444 cikk, melyben több hasábon keresztül a következő jelenik meg:

Baranyi Norbert neve először 2020 júliusában szerepelt a sajtóban, vagy hát pontosabban a Pesti Srácok felületén. (…) Két évvel később azonban a testület Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának ülésén, amelyen mindkét Takács-fivér ott volt, Torzsa Sándor MSZP-s képviselő a vita egy pontján (…)mondta el.

A 444 cikkéből sehol nem derül ki, hogy ezt korábban már az Ungár-párti alpolgármester megírta vagy ez az információ a Kilencben az élet csoportból származni, hanem a cikk, mint a 444 saját feltárásaként mutatja be.

Így joggal merül fel mindenkiben a gyanú, hogy a 444-nek vajon az álellenzéki polgármester csapata diktálta tollba ezt a cikket, amivel mentegetniük kellett Baranyi Krisztinát?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: