Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A propaganda médiában a rettegés és a gyűlőlet ismét szintet lépet. Az egyik fideszes lakájmédia főszerkesztő-helyettese Botka László halálát kívánta. Nyilván pártatlan cikkeket ír.

Sok szennyet kitermelt már az Echo TV, de a Troll című műsorában sikerült egy olyan gusztustalanságot elővarázsolnia, hogy még a Fideszes gyomrokat is megfekszi.

A műsor vendége volt a méltán híres propagandista, Szarvas Szilveszter, aki nem mellesleg a Pesti Srácok nevű gyűlölet propaganda oldal főszerkesztő-helyettese, a téma az MSZP szegedi értelmiségi találkozója volt és ezzel kapcsolatban a következő gondolatmenetet sikerült előadnia:

“Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kellene élnie!”- majd kedélyesen röhögcsél

 

Gondoljuk már végig, ha a Népszava főszerkesztője, vagy a 168óráé, ne adj isten a 444-é, hova tovább a HVG-é mondana ilyet, abból mit csinálna a Fidesz? De azok nem mondanak ilyet, nem kívánják a politikai jobboldal egyetlen vezetőjének sem a halálát.

Ezeket a mondatokat teljesen világos, hogy a félelem szüli. Félnek attól, hogy elvesztik a hatalmukat és akkor a szaros jól fizető portáljuk elesik az állami millióktól. Vajon, ha az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg annyira esélytelen, akkor miért kell róla ilyen mondatokat mondani? Miért kell körülötte gyűlöletet kelteni? Miért kell a halálát kívánni?

Vajon meddig lesz még helyük a magyar közéletben ilyen férgeknek? S mikor jön el az a pont, hogy egy ilyen embernek elnézést kell kérnie a mondataiért?

Nem az első eset már amikor a Pesti Srácok egyik kollégája inkább Paraszt Srácok módra viselkedett. A HírHugó is beszámolt arról, hogy a portál riporternője üvöltve kérte számon az ellenzéki riportalanyait a véleményük miatt, vagy amikor a portál képlopási ügybe keveredett, milyen paraszt választ adott a fotósnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here