Szinte minden héten felmond egy vezető valamelyik Habony, Vajna vagy Mészáros médiumnál. Valakiknek nincs gyomruk részt venni a propaganda gyártásban.

 

A mai nappal közös megegyezéssel megszűnik György Bence tartalomigazgató munkaviszonya a New Wave Media Group Zrt. ez a cég adja ki az Origót. György tartalmi munkáját az eddigi hírfőszerkesztő, Gábor László mint az Origo főszerkesztője veszi át a továbbiakban.- számolt be róla a HVG

A HírHugó is beszámolt róla, hogy az Origó nem rég igazolt le két Fidelitas vezetőt, csak szigorúan a  pártatlan újságírás jegyében. De persze nem csak a személyzeti ügyvitele botrányos a szebb napokat is megélt hírportálnak.

A New Wave Media Group Zrt. Matolcsy György jegybankelnök fiának cége, június végén vette meg. Kedden a cégcsoport felvásárolta az Evomédiát, így a legnagyobb magyarországi online reklámpiaci szereplő jött létre. Így 2018. januárjától az Origo-csoporton kívül egyebek mellett a közmédia reklámfelületeit is Matolcsy Ádámék fogják értékesíteni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here