Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csak pislogunk utóbbi időben Kálmán Olga teljesítményén. Hiába, már másik csapatban focizik, ott pedig a meccset bokán rúgásra játsszák. Vagy öntököndöfésre? Vagy mégsem?

Nincsen egy éve, hogy robbant a bomba: Kálmán Olga átigazol korábbi csapatától az ATV-től, a HírTV-be. Másik csapat, más elvárások. S szeretném szerte oszlatni a ködöt: a HírTV egy jobboldali, polgári értékrendű TV, nem pedig baloldali.

A HírTV 2004-ben kezdi meg a működését. Maradjunk annyiban, hogy több, mint 10 éven keresztül a Fidesz nettó propaganda TV-je volt. Azt a szennyet, amit most más állít elő, ez a csatorna gyártotta le korábban.

Aztán jött a G-nap. Amikor is Simicska és Orbán, hirtelen a semmiből állítólag összeveszett. S a HírTV akkor éppen nem azt kezdte el mondogatni, hogy ők ellenzéki csatorna lesznek, hanem még a G-nap után Csintalan Sándor is elment a EchoTV-be vitatkozni Bayer Zsolttal: deklarálni ők bizony maradtak akik, s tudják a dolgukat. Ennyit a fordulatról.

De térjünk vissza a propaganda mocsokra, amit előállított ez a csatorna úgy 10 éven át: Vajon egy csatorna, akinek ilyen múltja van bocsánat kérés és szembenézés nélkül lehet-e más? Mert senkitől nem kértek bocsánatot. Volt már olyan médium a magyar történelemben, nem is egy, amely propaganda szar volt… de ott elhangzott egy olyan: Hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este- azok történelmi idők voltak.

Na ehhez a csodás csapathoz igazolt át Kálmán Olga. Mert, hogy ez a TV nem lett szemléletében más. Csak annyi változott, hogy nem a nagyobbik, hanem a kisebbik jobboldali párt érdekében csinálják a műsort, ha egyáltalán…

S persze ennek fényében már érthető, hogy Kálmán Olgának miért van már 2 hete Lattmann Tamás becsípődése. Nincs olyan MSZP-s vezető, akivel  erről a roppant fontos témáról ne beszélgetne. Jójó igaz, nem kellet neki Lattmann, előtte is már tudatosan kapta szét a szocikat. Közben pedig az alákérdezés magas iskolája működik, amikor belibben a stúdióba egy jobbikos politikus, vagy bárki, aki gyengíteni tudja az MSZP-t. Legyen az LMP, Momentum, Együtt, PM… jó nem sorolom fel az összeset… de leginkább Jobbik.

Az, hogy ez a műsor mennyire sikeresen fut? Annyira jó volt, hogy az MSZP elkezdett stagnálni, cserébe a Jobbik nem erősödött. Plakátkampány ide, átigazolt Kálmán Olga oda. S, hogy a két évvel ezelőtti Csintalannak mennyire igaza kezd lenni, amikor azt bizonygatta, hogy kormány hű csatorna marad a HírTV és tudja a dolgát? Azt döntsék el Önök.

Annyiban azért maradjunk, hogy a kormányváltáshoz éppen kevés, hogy Simicska kiírja, hogy Orbán egy geci, vagy hogy dől a Fidesz-fika… ezt pont Lajos ne tudná?

Minden esetre Alföldi Róbert több riportban is jelezte, hogy Ő a HírTV-be nem teszi be a lábát. Azért marad bőven magát baloldalinak tartó, kormányellenes megszólaló, aki legitimálja ezt a show-t, ne aggódjatok! Azt persze nem tudjuk, hogy kapnak e ezért tisztelet díjat vagy csak önszorgalomból segítenek.

Kálmán Olgára nem kell  haragudni. Ő kiiratkozott  korábbi csapatából és átment egy másik csapatba. Ott ez a szabály. De nekem ez a játéka már nem tetszik. Számomra nem nézhető. Én nem nézem őt. Imádtam, szerettem. Csalódtam. Marad nekem Egon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here