Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony ám! Az MSZP elnöke több hónapja mondja, hogy ez fog történni. S már el is kezdődött. Érdemes rá odafigyelni!

Kell beszélnünk a nyilvánosságról, hogy hogyan is működik. Egyszerűen azért, mert te azon keresztül tájékozódsz. Ha mondjuk azt írja meg az újság, hogy az MSZP betiltaná a struccfarmokat, te ezt igazságnak kezelnéd, még ha nincs is így.

Először is kezdjük azzal, hogyha nem érted mi történik az ellenzéki oldalon, akkor nem te vagy a hibás. Sőt mondok mást, nem is az ellenzéki pártok, bár nekik van felelősségük nyilván valamennyi.

Kőkeményen megy a dezinformálás és a zavarkeltés. Erről épp tegnap írtunk egy posztot, hogy csak egy délután leforgása alatt zseniális médiánk milyen kiváló szart kavargászott össze.

De mondok neked valamit, még a hírportálokra sem lehet haragudni, megváltozott a világ. A régi média embereit, akiket újságíróknak hívtak, csupán csak és kizárólag az igazság, a tényszerűség motiválta. Ma ezzel semmire sem lehet menni, egyszerűen kell a szenzáció: erre kattintanak-e? Nagy a verseny: így muszáj beállni szennygyárosnak, különben az olvasó tovább áll.

Tehát, amikor az újságíró kap egy nem teljesen 100 százalékos infót, nem mérlegelhet sokat,  hogy ellenőrizze: megírja. Ha nem ő, akkor sorban áll másik 40 hírforrás, aki megteszi és akkor oda fog menni az olvasó. Sajnos logikus. Nos egy ilyen környezet hibátlanul kedvez a konspirációknak és szarkavarásoknak. (Sőt, pont azért konspiráció, hogy az újságíró igaznak gondolja, vagy annak lássa…, de ebbe ne menjünk bele)

Azonban ehhez a környezethez nem tud alkalmazkodni a rohadt töredezett és időnként baromi lassú baloldal. Teszem hozzá, hogy az ellenzéki média is legalább annyira töredezett, mint a baloldal, mert ha legalább az egységes lenne előrébb lennénk…, (de most  a tulajdonosi érdekek témakörbe se menjünk bele.)

Ez után a viszonylag hosszú bevezető után, érkezzünk is meg Molnár Gyulához, aki az MSZP elnökeként vívja a fent leírt nyilvánosságban csatáit. Mond ő sok okosat és igazat. Figyelmeztet folyamatokra, de hát az igazság már önmagában nem elég a kattintásra, mint ahogy levezettem.

Így sikkadt el, az a meglátása is -a sok valóban fontos hír közepette-, hogy a Fidesz stratégiája az lesz a 2018-as választásokra, hogy az ellenzéket totálisan esélytelennek láttassa, de legfőképp az MSZP-t. Hiába akar ma a választók közel 60 százaléka kormányváltást, (ez egy bődületesen nagy szám) ha egyszerűen azt látja, hogy nincs esélye senkinek legyőzni a lényegesen kisebb Fidesz tábort.

Pedig -most figyelj- ha a változást akarók kicsit több mint a fele egy irányba mozdulva szavaz 2018 tavaszán a Fidesznek bizony meszeltek. S persze a Fidesz és még ki tudja milyen erők mindet megtesznek, hogy ez biztos ne így legyen.

Sőt, a Molnár által jelzet Fidesz-stratégia olyannyira el is kezdődött, hogy a Fidesz-közeli Nézőpont intézet, micsoda meglepetés, pont ezt is mérte. Itt már az ellenzéknek semmi esélye. Csak csendben jegyzem meg, hogy az 1%-os pártok embereit mérte az intézet, de pl az MSZP-től senkit.

Egy szónak is száz a vége: a baloldal baromira nem esélytelen. Te azt, hogy van esélye nyerni a mai nyilvánosságban nem fogod olvasni, pedig az emberek 60 százaléka ezt akarja. De higyj a szemednek inkább, menjél fel a Facebookra és nézd meg az ismerőseidet: ugye, hogy milyen brutális többségben vannak azok akik Orbán bukását várják? Az valóság, a média meg nem.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here