Elképesztő! Botka László ellen indított roppant szánalmas lejárató kampányt a Fidelitas nevű izé. Mindent megtesznek, hogy kinyírják őt teljesen. 

Minden jel szerint a Fidesz egy hatalmas köszivel tartozik Gyurcsány Ferencnek és ahogy a Mérce.hu megállapította a Nyugati Fény nevű dk blognak, hogy kicsinálták Botka Lászlót. Ugyanis minden jel szerint a Fidesz még mindig retteg a szegedi városvezetőtől.

A 24.hu számolt be, hogy Szegeden kevésbé vicces, de inkább szánalmas akciót indított a Fidelitas Botka László ellen. mint ahogy a portál írja: olyan szellemes szóvicceket is bevetve, mint

  • vége van, mint a Botka
  • Bigacsiga és Botka manó
  • Botka szóda
  • Botka bukta.

Külön vicc, hogy pár napja Facebookon kezdett terjedni, az a fotó, melyen szemmel jól látható módon a szegedi Fidelitas egyik kiválóságának húgyfoltos gatyában sikerült a sajtótájékoztató tartania. Tényleg rettegnek Botkától.

Íme a csodás matricák:

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here