Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Bors értesülései szerint a magánéletben már nem alkot egy párt Hosszú Katinka és ed­ző-férje, az USÁ-ból ideszármazott Shane Tusup. A karácsonyt is külön töltötték. Az Iron Lady családi körben, Baján, míg férje a szüleivel Budapesten ünnepelt.

A Bors megtudta, hogy Shane már a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra sem fejfájás miatt nem utazott ki, hanem mert összekülönböztek Katinkával.

A pletyka egy bulin kezdett el terjedni, Katinkáék klubjának, az Iron Aquaticsnak az egyik versenyzője eléggé kapatosan kezdett el erről mesélni: Hosszú és Shane összekapott, talán szakított is.

A Bors úgy értesült, az amerikai tréner tehetett valami olyat, amiért az Hosszú kitette a szűrét. Információt erősíti Tusup Face­book-bejegyzése, melyben azt írja: „Senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja”. Később azt írta: „Eső nélkül semmi nem nő, tanulj hát az életed viharából”.

De vajon mivel bosszanthatta fel ennyire Hosszút a férje? A Bors szerint, nem az agresszív viselkedésével, hogy nem mindig tud uralkodni érzésein. Shane többször is igen tahó mód viselkedett és  konfliktusba került más trénerekkel, bírókkal, sportolókkal, sőt nem egyszer hozta megalázó helyzetbe Katinkát is.

A HírHugó is beszámolt arról, hogy nemrég elképesztő, bunkó stílusban sértette meg Pass Ferencet, Hosszú Katinka bajai nevelőedzőjét, Tusup.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here