Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész jól alakul a baloldali ellenzék iránya 2017. decembere óta. Most egy újabb jó hír érkezett azoknak, akik változást szeretnének.

Nem kis meglepetést okozott az MSZP december elején, amikor a programbemutatójára meghívta Karácsony Gergelyt és nem sokra rá, bejelentették hogy ő a közös miniszterelnök-jelölt. Ezután az események felgyorsultak.

Az MSZP és a DK is kötött egy megnemtámadási szerződést, melynek lényege, hogy a két párt a 106 egyéni választókerületben nem indít egymás ellen jelölteket.

Sőt még decemberben 18, igen neves közéleti személyiség fejezte ki egy nyílt levélben, hogy Ők bizony Karácsony Gergely mellett vannak. Így mentünk el az ünnepekre, de minden jel szerint nem volt tétlen a két ünnep között sem a baloldal. Hiszen, alig telt el 2018-ból egy kis idő, már is egy újabb bizakodásra érdemes bejelentés látott napvilágot a 168 óra weboldalán.

Egy új mozgalmat, csoportot alapított a rendszerváltozás utáni kormányok több tagja, „Válasszunk! 2018” néven. Néhányuk kész arra is, hogy szerepet vállaljon Karácsony Gergely árnyékkormányában – derül ki a csütörtökön megjelenő 168 Órából.

Balázs Péter volt uniós biztos, exkülügyminiszter a lapnak adott interjúban arról beszél, megvan a szellemi kapacitásuk arra, hogy kormányzati programot is írjanak, de egyelőre nyilvános vitákon érlelt, közös választási minimum program kidolgozásában segítenének az ellenzéknek.

A csoport elsődleges célja, hogy segítse összefésülni a pártok programjait. Ha megmarad az ellenzék választástechnikai szinten, csak listákról, jelöltekről, és nem programról beszélnek, akkor baj lesz. Mi azt is deklarálnánk, mik a nemzeti minimumok – mondja a lapnak a volt külügyminiszter. A V18-ban több volt jobboldali közszereplő, egykori kormánytag, tanácsadó is szerepet vállalt, így például Bod Péter Ákos és Mellár Tamás is.

Balázs Péter neve azért is érdekes mert korábban felmerült, hogy ő is lehetne az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Most azt mondja, Karácsony Gergelyt jó választásnak tartja, mert van önkormányzati és parlamenti tapasztalata, népszerű személyiség.

Bod Péter Ákos korábban jegybank elnök volt, legutóbb 2017. októberében pedig a Momentum programbemutatóján vállalt szerepet. Mellár Tamás neve is felmerült a közelmúltban, civilek kezdeményezték, hogy az egyik pécsi körzetben legyen az ellenzék közös jelöltje.

A Válasszunk! 2018 csoport elsősorban a választópolgárok figyelmét kívánja felhívni arra, hogy még van választási lehetőség. Menjenek el 2018 áprilisában szavazni és voksoljanak bármelyik pártra, amelyik Brüsszelt nem Magyarország ellenségének, hanem a nemzeti felemelkedés támogatójának tekinti – fogalmaz Balázs Péter a csütörtökön megjelenő 168 Órában.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here