Egy idősebb urat testével állított meg az egyik rendőr. Az egyik tüntető élőben közvetíttette az Alkotmány utca sarkáról, hogy több tucat rendőr igazoltatja a tüntetőket. 

Pontosan nem derült ki, hogy miért döntött úgy a rendőrség, hogy a Kossuth téri tüntetésre érkező tüntetőket igazoltatja, viszont a videó elején az látszik, ahogy egy idősebb urat az egyik rendőr testével állít meg…

… nem akarom az esetet különösebben kommentálni. A videót egyébként az egyik Ligetvédő tette fel Facebookra. Őt és az egyik társát igazoltatta kb, egy tucat rendőr.

A felvételből az is kiderül, hogy átkutatták őket, de hogy erre az intézkedésre miért volt szükség az már nem.

A tüntetésről friss képeket ebben a posztunkban talál!

Folytatódott az ellenzéki tüntetéssorozat a fővárosban. Ismét százezres tömeg gyűlt összes a Kossuth téren. Az áprilisi országgyűlési választások után kezdődött tüntetés folytatódik. A tüntető tömeg a Kossuth Lajos tér – Alkotmány utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Kossuth Lajos utca – Szabad sajtó út – útvonalon vonul fel. 18:00 és 21:00 óra között a demokráciáért és a sajtószabadságért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here