Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem várt helyről kapott brutális kritikát a jobboldali maszlagpolitika. Budaházy Edda csodás, szülj magyar videóját szedte szét a népszerű youtubos.

Aki szokta nézegetni a youtuberek videóit, annak nem kérdés hogy ki az a Dancsó Péter, és mi az Videómánia. Dancsó Magyarország legnépszerűbb Youtube videósa, közel 800 ezren követik a csatornáját és pár politikai témákkal szinte soha nem foglalkozik, most ízeire kapta a Fidesz új kedvencének, Budaházy Edda és a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videóját.

Dancsó a fanyar intelligens cinikus humor nagymestere így nyilván tele van poénokkal, a kritika. Bár Dancsó kritikája is egy másik véglet, hogy el kell fogadni, hogy ennyi magyar születik, de jól mutatja, hogy a jobboldal mennyire el van tévedve ha családpolitikáról van szó.

A Hírhugó már beszámolt róla, hogy a Fidesz népesedés politikáját az MSZP Ifjúsági szervezetének az elnöke, Torzsa Sándor is ízeire szedte. A KSH statisztikai adatait mutatta be, melyből világosan kiderül, hogy a Fidesz komolya kudarca a népesedéspolitika.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here