Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Erre az MSZP-s javaslatra nehéz, azt mondani, hogy nincs igaza a szociknak, kérdés, hogy a Fidesz a politikai érdekeit nézi vagy hajlandó lépni is.

Az MSZP olyan javaslatot tett, hogy mit kellene betiltani az alkotmányba, amire még egy  fideszes is azt mondja igazuk van, akkor is ha csak riposztnak szánták a szocialisták Orbán Viktor mai rádióinterjújára.

Orbán Viktor a pénteki rádiós interjújában úgy fogalmazott, hogy neki, és a többi parlamenti képviselőnek is el kell tudni számolni a választók felé, hogy a nemzet biztonsága érdekében milyen döntéseket hoztak.

Molnár Zsolt, az MSZP Budapesti elnöke reagált Orbán Viktor mai kijelentésére.

Reagálásában a napokban nagy médiabotrányt kavart esetre célzott, miszerint egy magyar állampolgárságot szerző ukrán származású terroristát tartoztattak le Kassán a szlovák hatóságok.

Erre a hírre és Orbán mai felvetésére Molnár azt jelezte, hogy a belügyminiszteren és a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettesen már kezdheti is az elszámolást. Hogyan kaphatott magyar állampolgárságot egy terrorista? Ki a felelős ezért?

Most kiderülhet, hogy a miniszterelnök ismét csak a száját jártatta vagy tényleg komolyan gondolja, amit mond. Itt az ideje, hogy megtudjuk, hogy a Fidesz a magyarok biztonságával nem törődve miért osztogatja az állampolgárságot magyar gyökerekkel nem rendelkező ukrán és orosz bűnözőknek.

Talán azt is bele kellett volna írni az Alaptörvénybe, hogy nemzetközi terroristáknak nem adható magyar állampolgárság.- riposztozta a politikus a Stop-Soros látszat intézkedéseire.

Nem az első eset, amikor kiderül, hogy valami nemzetközi fekete öves bűnöző állampolgárságot szerzet. Az előző ciklusban a szaúdi származású Ghaith Phareon kapott letelepedési engedélyt Magyarországon. Phareon ellen nemzetközi körözés volt kiadva.  Miközben Orbán arról papol, hogy védi Európát csinos kis bizniszt csinál a letelepedési kötvényből.

Én azt gondolom, hogy nem is csoda, hogy az MSZP javaslatával még a Fideszes emberek is egyet kell, hogy értsenek: terrorista ne szerezhessen már magyar állampolgárságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here