Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap számoltunk be arról, hogy ameddig a kormány a Stop-Sorossal untatja a médiát titokban a parlament elé került egy megszorító csomag. Most kiderült más is titokban oda lett csempészve

Tegnap számolt be a Hír Hugó arról, hogy szépen titokban egy megszorító csomag került a parlament elé. Persze ebben is „ügyes” az Orbán-csomag. Szépen bonyolultan el vannak rejtve a különbőző részei költségvetésben és tartalmazz egy-két pozitívnak is mondható apróságot.

Nehéz kibogarászni a különböző elemeit a megszorításnak, szakportálok megteszik azért.  De az Orbán csomag legjobban érthető része, hogy igen komolyan megvágja a családokat, ugyanis gyakorlatilag felszámolja a cafetéria rendszert. Ahogy írtuk ugrik a cég által biztosított iskolakezdési támogatás, helyi utazási bérlet, az Erzsébet-utalvány diákhitel törlesztés, lakáscafeteria is elvérzik. Ugyanerre a sorsa jut a kockázati biztosítás, a lakbértámogatás, valamint a sport- és kulturális belépők is.

Azonban nem csak ezt sikerült titokba a parlament elé csempésznie a Fidesznek. Az MSZP hívta fel a figyelmet arra, hogy miközben a kormány leépíti a cafeteria rendszerét,  brutálisan megemeli a miniszterek fizetését.

Korózs Lajos MSZP-s politikus elmondta, hogy a kormány az 1,3 milliós miniszteri fizetéseket 5 millió forintra akarja emelni. Ez egy 385%-os (!!!) fizetésemelést jelent a minisztereknek.

Az Korozs Lajos azt is elmondta, hogy cafetéria ügyben az MSZP nem marad tétlen. Kiderült, hogy a párt közös fellépést tervez a szakszervezetekkel, ugyan is az ügyben egyeztetésre hívja a szakszervezeti konföderációkat, így a Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok vezetését.

Azt is elmondta, hogy az Országgyűlésben módosító indítványokat is benyújtanak a támogatási formák megmaradása érdekében, valamint azért is, hogy a miniszterek ne kaphassanak évi 60 millió forintos fizetést.

Azért ez kemény dolog, hogy az emberektől elveszik azt a pár tízezer forintos kis adómentes juttatást, ők meg eközben megemelik a fizetésüket. Most őszintén, ígért ilyet a Fidesz a kampányban? Valaki is erre szavazott?

Oszd meg, hogy mindenki lássa, hogy mit csinál a Fidesz a legnagyobb titokban!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here