Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagyot szólt a nyár elején, hogy a Lidlből visszahívott ásványvizeket nem más, mint a Fidesz főoligarchája Mészáros Lőrinc gyártja, erről kérdezte az Agrárminisztérium államtitkárát Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője  a parlamentben.

 A Sztárklikk számolt be róla, hogy az MSZP képviselője azt kérte számon a szaktárcán, illetve a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalon, hogy nem kommunikálták kellőképp a felcsúti milliárdos tulajdonában álló Vivien ásványvíz szennyezettségét, míg egy olasz márka esetében minden elérhető volt a vonatkozó honlapokon.

„Az egyik visszahívás a San Benedetto volt ,amivel kapcsolatban hála a jó égnek a Nébih meg a szaktárca honlapján többször olvashattunk híreket, de láss csodát, a Vivien ásványvízről, ami baktériummal volt fertőzve és Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik, egyetlen alkalommal sem találtunk a honlapon reagálást, vagy a kormánytól semmiféle figyelmeztetést a lakosság felé” – mondta a szocialista politikus.

Az államtitkár válaszában nem tért ki arra, hogy miért nem voltak elérhetőek a Vivien ásványvíz visszahívásáról szóló információk – Farkas Sándor szerint azonban azzal, hogy a Nébih feltárta a szennyezettséget, már eleget tett kötelességének.

Az elmúlt hetekben valóban ismertté vált akár az ásványvíz-ügy, amit Ön is említett, vagy a tejipari terméket előállító cég felfüggesztése, ami az elmúlt héten megtörtént. Úgy gondolom, hogy ezek az intézkedések nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ne elrettentsünk, hanem egy biztonságot teremtsünk a magyar termékek forgalmazása és fogyasztása iránt” – mondta az államtitkár.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here