Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla,  a parlamentben megfenyegette a Fidesz államtitkára Bangóné Borbély Ildikót, most erről az incidensről előkerült egy felvétel.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla az MSZP képviselőnője a Fideszenek kellemtelen, de az embereknek fontos ügyben kérdezte az illetékest, az államtitkárnak nem tetszett ez, így odament “elbeszélgetni” az MSZP-ssel.

Az ATV közölt az esetről egy felvételt, melyen jól látható az államtitkár tényleg fenyegetően lépet oda a képviselőhőhöz.

Az eset azután történt, hogy Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője “Mérgező ételek, rákkeltő gyógyszerek? A kormány miért nem garantálja az emberek biztonságát?” címmel elmondat interpellációját.

Bangóné interpellációja végén a Miniszterelnökséget képviselő Soltész Miklós államtitkár felállt a székéből, a parlamenti patkót átszelve odament az ellenzéki padsorokhoz  és Bangónéhoz hajolt, hogy elbeszélgessen a képviselőnővel.

A szocialista politikus az ATV munkatársának kérdésére elmondta: az államtitkár végtelenül indulatosan hajolt felé,  kiabálta neki.

Majd Bangóné az ideges államtitkárnak közölte: “Kikérem magamnak! Legközelebb meg is fog ütni?”

Bangóné és a szocialisták minősíthetetlennek nevezték az esetet, ami szerintük “fenyegető volt”. Korózs Lajos, aki Bangóné mögött ül a parlamenti padsorokban, úgy mesélte el: Soltész Miklós önmagából kikelve lépett oda és a miniszteri széken áthajolva “Bangóné Borbély Ildikó arcába ordított valamit artikulálatlan hangon. Tajtékzott” – mondta a szocialista képviselő.

A következő interpellációt feltevő Arató Gergely, aki egyébként DK-s, nem hagyta szó nélkül a feldühödött államtitkár esetét, méltatlannak nevezte, hogy ez megtörtént egy interpelláló ellenzéki képviselővel a parlamentben.

Az indulat érthető hiszen, ahogy Bangóné beszámolt az ATV-ben  Rétvári Bence államtitkár  kénytelen volt elismerni, hogy a kormány március óta tudott arról, hogy egy bajai élelmiszeripari üzemből lisztéria-baktériummal fertőzött élelmiszer került forgalomba.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here