Arról már beszámoltunk, hogy belföldön és külföldön is kapott kritikát a médiában Orbán Izraeli útja. Azonban van  egy videó is, ahogy  Orbán autójának útját a tüntetők  állják el Izraelben

Arról már beszámoltunk, hogyan oltották szénné Orbán Viktort látogatása idején bizonyos Izraeli médiumok. Volt köztük olyan hang is, amelyik egyenesen  „történelmi pofátlanságnak” nevezete a látogatást.

 

 

Azonban Orbán nem csak az izraeli média kritikus hangvétele miatt pisloghatott. A fenti videó tanulsága szerint, ugyanis tünetük állták útját a magyar kormányfőnek.

Az eseményről a Jeruzsálem Post is beszámolt, azt írták, hogy amikor el akart indulni a Yad Vashem múzeumból tüntetők torlaszolták el Orbán útját.

A tüntetők szerint Orbán antiszemita, és megsérti az emberi jogokat. A portál szerint a kénytelen voltak bevetni a rendőrséget és  feloszlatni a tüntetést, mert Orbán csak így tudott tovább haladni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here