Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Éppen tegnap írtuk, hogy a Fidesz rendszerében nincs olyan, hogy te szépen csendben dolgozol és békén hagynak, mert mindig lesz egy Fidesz-haver akinek épp a Te állásod kell. S mára befutott ez a hír.

Hatalmas botrány támadt abból, hogy a debreceni Ady Endre Gimnázium igazgatói székéből leváltották Rózsavölgyi Gábort, aki 32 éve itt tanít, 2002 óta volt igazgató, ráadásul élvezte a tantestület, a szülők és a diákönkormányzat támogatását és helyére Türk Lászlót nevezték ki, aki soha nem tanított az Adyban, sőt középiskolában sem, viszont Debrecenben fideszes önkormányzati képviselő.

Tavaly májusban tartottak időközi választást Debrecenben, amit fölényesen megnyert a Fideszes és akkor lett Türkből önkormányzati képviselő. A választások estéjén tartottak egy csontig benyalós médiaeseményt, felhívták Orbán Viktort, hogy beszámoljanak a a választási sikerről.

Türk a benyalás remegő hangján azt mondta, Orbánnak, hogy tisztelettel köszönöm miniszterelnök úr, hogy ennek az értékekkel teli nagy családnak a részese lehetek. Megérte, hiszen most az értékekből neki is cseppent valami.

Ráadásul úgy fúrta ki az “értékekkel teli nagy család legifjabb tagja” majdnem 2 évtizede sikeres iskolaigazgatót, hogy a  minisztérium, indoklás nélkül, egy kétsoros levélben közölte az eddigi igazgatóval, hogy nem szavaznak neki bizalmat.

Egy helyi portál a Cívishír arra emlékeztet, hogy ellenőrzések indultak azután a Gimnáziumban, mert az igazgató – bár nem is támogatta, de – nem akadályozta meg, hogy az Ady Gimnáziumban az oktatásügyi tiltakozások részeként kockás ingben fotózkodjanak a diákok. Természetesen, aki keres az talál, öreg állampárti trükk.

Azonban, a szokásos hivatalnoki hablatyon kívül más kifogást nem tudtak találni. Szerencsére az ügy nem áll meg a sajtóbotránynál, kettő MSZP-s képviselő Gurmai Zita és Kunhalmi Ágnes kérdőre vonta a furcsa kinevezés miatt az államtitkárt. Egyenlőre még a kérdéseikre nem érkezett válasz.

Mi pedig arra kérünk, hogy oszd meg, hogy más is lássa, holnap lehet épp az Ő állását veszi el egy főfideszes senki.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here